12 exemple de prietenii intre oameni celebri, ce au trecut testul timpului

foto

Este deseori crezut ca relatiile de lunga durata sau prieteniile de o viata sunt aproape imposibile la Hollywood. Actori si cantareti diferiti au ceva in comun: sunt personalitati creative si intotdeauna exista o lupta pentru popularitate intre ei.

Cu toate acestea, am gasit cateva exemple de 11 celebritati care sunt prieteni de o viata iar relatia dintre ei a trecut cu succes testul timpului, fiind caracterizata de devotament si sinceritate – o prietenie adevarata.

Justin Timberlake si Ryan Gosling

pic

Sursa foto: imgur wowkeren

Acesti doi baieti simpatici din Hollywood se cunosc de peste 20 de ani. Actorii s-au cunoscut cu ocazia filmarilor la serialul TV Mickey Mouse Club in anii 1990. Gosling chiar a locuit impreuna cu Justin Timberlake si familia sa, datorita unor probleme personale, legate de obtinerea cetateniei.

Liv Tyler si Kate Hudson

pic

Sursa foto: moviepilot spletnik

Kate si Liv se cunosc inca din copilarie, datorita parintilor lor celebri. Au devenit foarte apropiate dupa ce au jucat impreuna in filmul « Doctor T si femeile », in 2000. Liv Tyler a deveint nasa primului copil al lui Kate.

.                                                               Cara Delevingne si Rihanna

pic

Sursa foto: elle twitter

Diva pop Rihanna si supermodelul Cara Delevingne au devenit faimoase cu ani in urma, desi sunt tinere. Fetele adora sa petreaca impreuna la petreceri, la evenimente sociale si show-uri de moda. Datorita varstei si experientei mai mari, Rihanna este un fel de mentor pentru Cara si o ajuta in cele mai dificile momente.

Leonardo DiCaprio si Tobey Maguire

pic

Sursa foto: spletnik hellomagazine

Tobey si Leo s-au cunoscut acum 25 de ani, cand obisnuiau sa mearga la auditii impreuna. « Dupa ce l-am cunoscut pe Tobey la o auditie, am simtit ca este cel mai bun prieten pe care l-as putea avea. » spune Leo. A fost o relatie de prietenie stransa, iar Leo isi aminteste cum il striga pe Tobey: Da-mi numarul tau de telefon !

Keira Knightley si Sienna Miller

pic

Sursa foto: zimbio vogue

Aceste doua actrite talentate de la Hollywood s-au cunoscut la filmarile pentru « The Edge of Love », si de atunci prietenia lor a trecut peste granitele profesionale. Actritele petrec ore in sir impreuna, mergand la cumparaturi sau stand in cafenea de vorba. Sienna a recunoscut ca Keira este idealul ei de frumusete feminina si o descrie ca fiind “cea mai frumoasa femeie”.

Mel Gibson si Robert Downey Jr.

pic

Sursa foto: hellomagazine eonline

Asa cum se intampla in mod frecvent, acesti actori s-au cunoscut in timpul filmarilor (la “Air America” in 1990) si de atunci au devenit prieteni, nu doar pe ecran ci mai ales in viata reala. Downey l-a ajutat pe Mel Gibson de-a lungul durerosului proces de divort iar Gibson l-a sprijinit in recuperarea dupa abuzul de droguri si alcool

Kim Kardashian si Nicole Richie

pic

Sursa foto: huffingtonpost celebuzz

Kim si Nicole sunt unele din cele mai cunoscute staruri de la Hollyood, inca de cand erau foarte tinere. Nicole este fata legendarului Lionel Richie iar Kim Kardashian este un star TV bine cunoscut. Au devenit prietene de cand aveau cam 12 ani si au fost mereu cele mai bune prietene, in ciuda diferitelor relatari din presa si mass media.

Selena Gomez si Demi Lovato

pic

Sursa foto: usmagazine seventeen

Selena Gomez si  Demi Lovato s-au cunoscut pe cand aveau doar 7 ani. Cu toate ca uneori au fost si umbre in relatia de prietenie dintre ele, din cauza unor probleme personale, totusi prietenia a rezistat si acum este mai puternica ca niciodata.

Robert Pattinson si Tom Sturridge

pic

Sursa foto: spletnik popsugar

Tom si Rob au fost buni prieteni inca de la scoala, cunoscandu-se cand aveau 12 ani. Nici faima si nici barfele cu privire la triunghiul amoros cu Kristen Steward nu le-au ruinat prietenia. Paparazzi ii surprind deseori pe baieti impreuna in parc sau band ceva la bar.

Sandra Bullock si Ryan Reynolds

pic

Sursa foto: hollywoodlife popsugar

Cei doi amici au fost vazuti impreuna dupa premiera filmului “Propunerea” din 2009. Sandra si Ryan nu sunt intimi dar au anuntat ca au o frumoasa relatie de prietenie. Sandra este mereu prezenta la premierele filmelor lui Ryan si isi ajuta mult prietenul.

Jennifer Aniston si Courtney Cox

pic

Sursa foto: elle popsugar

Putem afirma cu siguranta ca prietenia dintre Jen si Courtney este una din cele mai solide si sincere din Hollywood. Ele s-au cunoscut cu ocazia filmarilor la serialul celebru “Friends” in 1994 si de atunci au devenit prietene pe viata. Cele doua actrite au trecut prin multe dificultati (divortul lui Courtney Cox de David Arquette si divortul lui Jennifer Anniston de Brad Pitt). Nu au incetat niciodata sa se incurajeze reciproc si sa se sprijine una pe alta.

Kate Winslet si  Leonardo DiCaprio

foto

Sursa foto: imgur

„Titanic” a devenit un film unic nu doar datorita milioanelor de fani, cat si multumita interpretarii extraordinare a actorilor. Ei au fost prieteni de mai mult de 20 de ani si intotdeauna s-au sprijinit unul pe celalalt. In 2012, cand Kate s-a maritat in secret, Leo i-a fost cavaler de onoare, un gest care vorbeste de la sine despre prietenia lor.

Lasă un răspuns