3 intrebari despre videochat pe care le avem cu totii – afla si despre studioul Prime

Studioul Prime

Domeniul de videochat este unul intens discutat. S-au starnit atat de multe discutii despre acesta, incat unii nici nu mai stiu ce sa creada, daca este sau nu adevarat tot ce se spune. Ca se castiga foarte bine din asta, da, e adevarat. Iata si alte curiozitati si mai ales un top 3 al intrebarilor despre videochat pe care le avem cu totii.

Studioul Prime este una dintre acele locatii unde se desfasoara activitatea de videochat. Este acel studio care mai presus de incasari se preocupa de echipa sa de modele. Sustine fetele sa se dezvolte personal si profesional. Pana sa ajungi sa faci parte din aceasta echipa si poate la randul tau sa recomanzi si altor fete asta – drept pentru care vei fi rasplatita cu bonus – iata ce intrebari ai putea sa ai cu privire la aceasta activitate:

#1 Cand incep sa castig mai mult incat sa simt o mare diferenta fata de alte joburi, din alte domenii?

Depinde foarte mult de oferta ta de angajare, deci cu cine colaborezi in domeniu. Pentru inceput, mai ales daca nu ai experienta, venitul poate ca nu va fi unul atat de multumitor pentru tine. Insa ai sansa unui salariu fix la inceput – care este oricum peste media celor din tara, indiferent de domeniu. Pe masura ce esti tot mai implicata si pui in aplicare tot ceea ce inveti, ai sansa sa cresti acel venit.

Afla mai multe despre asta si spre exemplu cat castiga un model incepator, de nivel mediu sau avansat, la o medie de 3 luni, din pagina studioului Prime. Te va surprinde cu cata transparenta iti sunt prezentate detaliile de acest tip si nu numai.

#2 Ce pot sa fac daca un membru insista cu ceva ce mie nu imi place?

Exista doua ramuri in videochat si anume cel adult si non adult. Daca inca nu te simti sigura pe tine poti incerca varianta care exclude orice forma de nuditate. Chiar si aparte de asta, membrii din platformele de nisa sunt tentati uneori sau isi exprima clar preferintele. Insa nimic nu se intampla mai mult decat modelul isi doreste. Intalnirile acestea sunt strict online, iar publicul este cel de peste hotare, nu din Romania. Confidentialitate este 100%.

Trainingurile oferite sunt in masura sa invete fetele cum sa abordeze diferitele tipare de oameni.

#3 Cand e ok sa ma opresc?

Dupa cum stim din anunturile si ofertele de job din domeniu, nu exista neaparat o limita in ceea ce priveste varsta. Este adevarat ca oricare din fete parte din echipa are minim 18 ani. Lucrurile nu sunt batute in cuie in ceea ce priveste momentul in care sa renunti. Poate fi un atu al tau sa fii unul dintre putinele modele de videochat la varsta a doua. In plus, important este sa te faci placuta si sa intretii discutii indelungate cu membrii. Asadar, prea putin conteaza varsta. Mai multe detalii aici ai.

Date de contact: 

0725 165 944

Adresa: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Lasă un răspuns