Activitati ciudate de cuplu

activitati cuplu
activitati cuplu
activitati cuplu

Se ajunge la o perioada in viata cuplurilor care sunt impreuna de mult timp in care pur si simplu unele activitati pot parea oarecum ciudate pentru cei din afara acestuia sau poate chiar si pentru cei care se afla in acea relatie, daca constientizeaza acele lucruri.

  • Sunteti la dus impreuna si va spalati unul pe celalalt, insa nu se mai ajunge la sex. Poate la inceput era posibil si acest lucru, dar acum totul tine pur si simplu de a aceasta nevoie de a va curata si igieniza  si poate si de a economisi din apa calda consumata in cantitati destul de mari de altfel. 😛
  • Folositi baia in acelasi timp. Toata lumea zice ca nu va ajunge la asta niciodata atunci cand relatia de cuplur va evolua si mai multi ani se vor adauga acsteia, insa in cele din urma se ajunge si acolo. Este ceva inevitabil. Ca si cum ati ragai unul langa celalalt si o veti lua ca pe o obisnuinta deja si nu ca pe un lucru grosolan.
  • Verificari de lenjerie. Stiu ca poate suna ciudat sau foarte ciudat, insa cred ca aproape toata lumea face aceste lucruri. Va mirositi unul altuia lenjeria. Si nu neaparat dupa ce aceasta a fost spalata ca sa vedeti daca miroase frumos. Si inainte de asta…Ei bine, ramane la latitudinea fiecaruia ce si cum si cand.
  • Cantati impreuna animalelor de companie sau de unii singuri prin casa, ori chiar florilor din casa. Am mai auzit de oameni care canta singuri prin casa si chiar de oameni care isi canta unul altuia si mai si danseaza, dar sa canti florilor ca sa creasca si animalelor ca sa se simta bine este oarecum ciudat. Voi ce ziceti?
  • Va inspectati unul altuia parul, alunitele de pe corp, dar mai ales cosurile. Este ceva normal pana la urma, dupa ce cuplul va ajunge a un anumit statut si la cativa ani buni de relatie. Cu totii ne mai stoarcem cate un cos din cand in cand unul altuia, dar si observam cand ne-a crescut un par aiurea si necajim pe celalalt pe tema asta.

Lasă un răspuns