After party dupa nunta

after party

Daca majoritatea dintre invitatii tai de la nunta sunt suficient de tineri ncat sa e bucure de o noapte petrecuta in club, poti aranja transportul si puteti merge sa va distrati intr-un club. Ai putea face cinste cu costurile pe care le impune o limuzina, un autobuz si ai putea acoperi toate costutile catorva bauturi in club pentru toata lumea care vine cu tine acolo.

Este o idee foarte buna sa faci rezervarile pentru toata lumea din timp, pentru a te asigura ca aveti unde sta si ca nu va veti tigani la fata locului cu propietarii localului sau clubului.

In timp ce este foarte important sa tii cont de nevoile de dieta si de preferintele culinare ale tuturor invitatilor tai atunci cand stabilesti meniul, un pic de rasfat si de indulgenta poate fi binevenita la un moment dat. Petrecerea de dupa nunta poate fi exact timpul potrivit pentru asta.

O excursie in cadrul unor resturante foarte bune si scumpe sau in cadrul unor camioane cu mancare preparata pe loc (o idee mai noua) si alte locuri potrivite si cu mancare buna, poate fi exact motivul suficient de a renunta un pic la dieta zilnica si poate face pe toata lumea sa se simta mai bine.

Daca invitatii la nunta ta sunt mai tineri de 25 de ani, o excursie in grup intr-uns salon de jocuri de noroc poate incanta pe toata lumea. Daca mergi in cadrul unei asemenea locatii foarte bine aprovizionate si echipate cu tot felul de jocuri, vei gasi o gramada de lucruri pentru toata lumea, inclusiv pentru copii, tineri si chiar parinti.

Cere-le invitatilor tai permisiunea si intreaba-i daca isi doresc sa faca aceste lucruri inainte de a le propune asta in mos spontan, mai intai. Vrei ca toata lumea sa se simta cat mai binr si daca vor sa plece la un moment dat, asta inseamna ca nu le-a placut deloc, asadar intreaba-i inainte.

Lasă un răspuns