Ai nevoie de concediu daca…

Desi nu toti isi permit sa plece in concediu, desi prea putini sunt cei care dispun de resurse finaciare pentru a se bucura de cateva zile departe de casa concediul este necesar. Numai ideea in sine de a pleca de la serviciu, de a dormi mai mult, de a fi departe de un stres conteaza. Si ai nevoie de concediu daca…

  1. Te simti din ce in ce mai obosit in fiecare zi de munca. Pentru ca in timpul liber iesi tot mai des si ai tentatii de distractie zilele de munca sunt tot mai chinuitoare. Pana la urma nici nu mai poti sa fii productiv in acest ritm.
  2. Nu mai stii ce zi este doar vinerea stii ca ai incheiat sirul de zile de munca.
  3. Amani trezitul de dimineata de 3 ori si tot nu reusesti sa iti deschizi ochii. Nu este numai oboseala in sine ci si chinul de a te trezi din nou si din nou. Motivatia a disparut de multa vreme.
  4. Stii tot ce se intampla in lumea virtuala si asta pentru ca la serviciu gandul iti este tot mai mult la timp liber si nu ai chef sa faci ceva.
  5. Ajungi la birou si folosesti cheia de la casa.
  6. Te imbraci inflorat, de vara, ca la plaja.
  7. Uiti lumina, aprinsa, uiti sa pui mancare animalului de companie, te intorci istovit de la munca.

Astfel de situatii se intampla adesea si pentru ca oboseala la un moment dat isi spune cuvantul atat de mult incat nu mai stii care iti este ritmul. Mai mult decat atat unii ar putea fi motivati; fie ca muncesc mai mult pentru ca altii sunt in concediu si asta va aduce o marire de salariu, fie ca este vorba de concediul ce urmeaza insa cand oboseala fizica si psihica intervine este cert ca pastila cea mai buna este clar concediul!

Lasă un răspuns