Am inceput albirea dintilor

Dentist

Toti specialistii ne recomanda mereu sa ducem un stil de viata mai sanatos: fara prajeli, fara anumite alimente, fara exces de alcool, fara tigari … cu alte cuvinte, tot ceea ce este mai placut pe lume si sa ne limitam doar la linte, probabil.

Din pacate, au dreptate. Nici macar nu vorbesc despre sanatate acum sau despre aspectul taliei, ci despre un aspect al corpului pe care avem tendinta sa-l ignoram mai des: dintii. Dupa cum spunea si o reclama la televizor, atunci cand ne sangereaza dintii, avem tendinta sa ignoram acest lucru, in timp ce ne-am agita foarte tare daca ne-ar sangera oricare alta parte a corpului. Desi apreciez mesajul (si e si adevarat), daca ai avea de ales dintre sangerarea gingiei si sa-ti cada un dinte si sangerarea unui ochi, urmata de caderea lui, voi ce ati alege? Asa credeam si eu.

Dar nici macar despre sanatatea lor nu vorbeam in acest caz, ci pur si simplu despre aspectul lor. E destul de greu sa obtii dinti frumosi pe cale naturala, mai ales dupa ce iti cad cei de lapte. Dar si mai rau arata lucrurile daca acestia sunt si alb murdar, patati sau galbeni. Sincer, nimeni nu a visat vreodata la perechea ideala si a adaugat la descriere: „Si sper sa aiba dintii galbeni”.

Desi am grija de ei, cel putin in teorie, nici nu mi-am dat seama cand stilul de viata a inceput sa-i afecteze. Mai exact, cafeaua, bauturile acidulate si tigarile. Cafeaua este prezenta in fiecare dimineata, adesea prefer sucul in fata apei minerale, plate sau de la chiuveta (logic) si tigara nu imi lipseste din mana decat atunci cand dorm. Asa ca m-am trezit ca albul dintilor incepea sa dispara treptat, indiferent de cat ma spalam pe dinti cu o pasta de dinti care promitea albirea acestora.

Asa ca m-am pus pe cautat un stomatolog bun, care sa stie ce face si sa nu ma fure de bani. Asa am ajuns sa apelez pentru albire dinti la Dr. Serban. Am fost atras mai ales de faptul ca avea niste promotii in momentul in care m-am interesat de acest tratament, care implica consultul primar, stabilirea diagnosticului si a unui plan de tratament … gratis! Poate ar trebui sa mentionez, totusi, ca acesta se afla in Bucuresti, deci n-as putea sa spun care este situatia in alte localitati.

Fiecare oras are insa cabinetul sau stomatologic, asa ca va puteti interesa de un dentist bun in orasul vostru si sa scapati de unul dintre cele mai putin atractive aspecte ale oricui.

Lasă un răspuns