And so it Goes

AndSoItGoes

Michael Douglas si Diane Keaton apar intr-un nou film de comedie. „And so it Goes” este in regia lui P.J. Hogan si Rob Reiner, un film ce nu castiga foarte multe puncte conform IMDB, un mic 6, insa totodata un film ce nu prea te plictiseste.

Iese din sfera clasica si prin personaje insa si prin replici ceva mai acide ca si cand nu te astepti la asta. Asa ca Michael este Oren Little, cel care a fost agent de imobiliare insa nu se retrage din aceasta lume pana cand nu face si tranzactia vietii sale si anume sa isi vanda casa in care a locuit cu familia vreme indelungata. Ramas fara sotie, este tipul de batranel imbufnat si rautacios. Lucrurile au sa se schimbe insa.

Fiul sau intra in puscarie si pentru ca nu are ce face cu fetita sa, respectiv nepoata lui Little, ajunge sa isi roage tatal sa faca un mic sacrificiu. Asa ajunge sa isi schimbe perspectivele de viata desi metodele sale nu sunt tocmai ortodoxe. In cele din urma se apropie de vecina sa, in interpretarea Dianei. Vaduvi amandoi Little are de furca cu sentimentalismul acesteia- recunoscuta ca fiind plangacioasa.

Traiectoria pe care o parcurge este parca nu una ce urma sa o intuiesti. Asa ca te vezi surprins de caz. Domnul Little ajunge sa se indragosteasca la varsta a treia, ajunge sa aiba o familie completa de la fiul sau pe care il scoate din inchisoare, cu nepoata. Si renunta la calatoria in Vermont de dragul zilelor frumoase. Un final desigur cu happy end, siropos insa intreaga poveste este de urmarit. Asa ca in numele vremurilor bune Michael Douglas inca joaca bine desi cu un alt ritm si clar cu un alt stil. Insa il prinde bine si rolul de ursuz.

Lasă un răspuns