Animalul impaiat, noua moda

Animalele impaiate nu sunt o surpriza caci in muzee le putem admira din spatele vitrinelor. Parca iti aduc fiori pe spate insa de dragul de a invata despre specia lor le admiram cu drag. Cum ar fi insa sa ai si tu un animal al tau, impaiat, pastrat cu drag in vitrina sau pe mobila?

In ultimul timp animalele impaiate au devenit o moda fara doar si poate cand acestea sunt solicitate din ideea de a pastra pentru totdeauna pe cel care la un moment dat a fost un bun si fidel animal de casa. Se intampla in randul celor care au dat de „gust” unui astfel de stil. Ba mai mult nu exista un pret standard astfel ca este la  mica intelegere cat se plateste pentru opera.

Lucrarea in sine dureaza cateva zile. Trebuie sa fii cu „materialul” si cu ceva poze care sa inspire pe maestru in a reda chipul intr-o maniera realista. Cu alte cuvinte sunt si pretentii de genul aspectului caci va trona in casa ani buni- cine stie, poate ca ramane la un moment dat chiar si mostenire de familie.

Investia in asa ceva este greu de inteles. Asta pentru ca pana la urma un les mort in propria casa. Varianta de a face un diamant spre exemplu este mult mai viabila de vreme ce poate fi util, o bijuterie ce se poarta si se va aprecia si dincolo de ceea ce inseamna partea materiala. In schimb animalul impaiat tinde sa fie ciudat, o aparitie iesita din comun. Spun unii ca asta nici nu mai conteaza de vreme ce iubirea fata de animale se manifesta mai puternic.

Poate ca nu vom intelege niciodata ce inseamna cu adevarat iubirea pentru necuvantatoare manifestata intr-un anumit fel. Ori atat timp cat asta aduce o noua moda si dezvoltarea unui alt sector exista deja o apreciere pentru o astfel de placere.

Lasă un răspuns