Aplicația Stailer – acum te poți programa singur/ă la un salon de înfrumusețare

stailer

Martie este despre noi începuturi, despre întrezărirea speranței după perioade grele, despre apreciere, iubire și celebrare a oamenilor importanți din viața noastră. Este luna în care încet-încet revine totul la viață, suntem întâmpinați de o explozie de culori și miresme ale florilor ce ne răsfață simțurile. Oamenii încep să roiască precum albinuțele pe-afară, ne facem rezervări la restaurante și dacă vremea ține cu noi luăm cu asalt terasele. 

Avem multe de sărbătorit și de acum în colo saloanele de hair&beauty încep să devină tot mai aglomerate. Bărbații încearcă noi frizuri, femeile altă nuanță a părului, manichiuri și pedichiuri inedite, toată lumea vrea să arate bine și să se simtă bine. După atâta adversitate, combinată cu ger, depresie, izolare, ne-am cam săturat și vrem să ne luăm viața înapoi în mâini și să facem niște schimbări. Și fiindcă locurile la saloanele de hair&beauty se ocupă repede, cum te poți asigura că găsești și tu unul? Încearcă aplicatia Stailer, ce este destinată programărilor online, rapide, eficiente și gratuite.

Stailer îți dă toate motivele să nu te mai programezi telefonic

Să suni odată cu venirea primăverii la saloane și să speri că vei găsi un loc la un salon când ai nevoie este ca și cum ai aștepta să cadă o stea să se întâmple un miracol. Iată de ce este mult mai avantajos să te programezi online cu Stailer:

  • Îți poți face programări 24/7 fiindcă nu mai depinzi de programele de funcționare ale saloanelor. Nu mai trebuie să aștepți să se deschidă un salon, să suni, să verifice recepționera agenda. Faci asta online cu câteva clickuri, chiar și noaptea pentru a doua zi.
  • Instalezi aplicația Stailer din Magazin Play, App Store și App Gallery îți creezi un cont sau te conectezi cu Facebook. Apoi selectezi filtre de căutare precum locația ta, pentru cine este programarea, serviciul dorit și când să fie programarea. Imediat vei primi lista cu saloanele ce te pot primi în funcție de cerințe. 
  • Este mult mai simplu să te programezi astfel, fiindcă nu mai pierzi timp, energie și alegi ce îți convine. Pe Stailer sunt înscrise saloane din 41 de orașe, deci sigur vei găsi locuri disponibile. Nu mai trebuie să suni dintr-o parte în alta sau să faci vreun compromis, cum ar fi să mergi în altă zi decât ți-ai propus. Detalii extra aici.
  • În luna martie poți face inclusiv cadou persoanelor dragi o ședință de răsfăț, iar ce metodă mai bună de a găsi un salon potrivit dacă nu prin Stailer? Aici găsești poze din saloane, liste cu prețuri, servicii variate de la masaje relaxante, tratamente cosmetice, tunsori și vopsire a părului, extensii de gene, aranjarea bărbii, stilizare a sprâncenelor și multe altele.

Este momentul să vă transformați din cocon în fluture!

După o perioadă lungă de înfofolit în straturi peste straturi de haine, nici nu ne-am prea obosit să facem cine știe ce schimbări la aspectul fizic. Însă de acum vine căldura deci e cazul să ne îngrijim și să îi surprindem pe toți cu un glow up spectaculos. Stailer te așteaptă pentru a-ți face toate programările necesare, în doar câteva minute, de fiecare dată gratuite.

Schimbările sunt cele ce ne ajută să evoluăm, deci încearcă și tu metoda online de a te programa și sigur nu vei mai suna vreodată la salon!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns