Avantejele folosirii sistemului de operare Kubuntu

Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articole pe blog-ul meu. In articolul de astazi voi discuta cate ceva despre avantajele folosirii unui sistem de operare precum Kubuntu, bazat pe linux. Acum jumatate de an am folosit windows, dar mereu aveam probleme de securitate, ori trebuia sa instalez iar sistemul de operare pentru ca mergea prea greu, nu se mai deschidea sau nu mai stiu ce probleme apareau.

Am luat o decizie in a ma muta pe Kubuntu, pentru ca am constatat ca este cel mai bun sistem de operare, are o securitate foarte buna si nu se ingreuneaza niciodata. Procesorul meu este unul i5 de 2.5 intel, un ram de 6 gb si un hdd de 750gb. Sunt foarte multumit de configuratia laptop-ului meu dar multi se intreaba cum de am ajuns pe linux, tinand cont ca am o configuratie in care poti instala foarte usor windows, dupa parerea multora.

Chiar daca am o configuratie atat de buna, windows este programat in asa fel incat sa mearga din ce in ce mai greu, sa ne faca pe noi sa ne cumparam calculatoare din ce in ce mai complexe si nu mai stiu ce placi video performante.

Sunt foarte multumit de kubuntu, un sistem de operare foarte atractiv care ofera toate driverele de care ai nevoie in timpul instalarii. Nu este nevoie sa stai sa instalezi toate drivere ca la windows, pur si simplu sunt deja instalate deja. In mare va recomand sistemul de operare kubuntu, cu toate ca intr-un fel este putin mai complicat, insa ofera foarte multe avantaje printre care si viteza mare de accesare a datelor.

Lasă un răspuns