Barbatii potriviti pentru proba de o noapte

Nu este de azi de maine si daca luam in calcul si cea mai veche meserie din lume este cert ca a insela dateaza ca in manualele de istorie de cand lumea vorba romanului. Desi exista tot felul de teorii in acest sens unii nu isi explica de ce totusi se ajunge in acest punct. Una peste alta se pare ca unele persoane nu ar putea fi acel one night stand vorba americanului. Nici daca ar dori pana la urma.

Cercetatorii au analizat si se pare ca numai anumiti barbati se „califica” in cursa acelor aventurieri. De fapt ce prefera femeile cand vine vorba de amanti si iubiti trecatori in viata lor? Totul se rezuma la virilitate si mai mult decat atat tine de anumite aspecte.

In primul rand cei cu fata lata au un nivel mai ridicat de testosteron. Sunt clar preferatii femeilor care desi nu pun pret pe o astfel de caracteristica inca de la bun inceput in subconstient se rezuma la asta. Insa pe cat de bine suna asta in cazul unora nu la fel de bine va suna si pentru relatiile de lunag durata sau chiar mariajul. Este o cu totul alta poveste aici. Acelasi tipar de barbati sunt considerati prea agresivi in casnicie sau perceputi in acest sens.

Ce spun barbatii? Desi acestia au o mai larga perceptie pentru ceea ce inseamna alegerile de o noapte pretentiile sunt mai mari cand vine vorba de aspect. Per general barbatii isi doresc femei cat mai feminine din acest punct de vedere, cochete si aranjate, dichisite si cu o frumusete aparte. Acestea sunt bune de iubit insa mai greu de pastrat.

Si daca lumea ar fi numai despre barbati virili si femei frumoase…insa nu poti sa le ai pe toate in viata, ceea ce face sa ne multumim  si pe termen scurt de aspecte care primeaza la un moment dat.

Lasă un răspuns