Beneficiile cabinelor din lemn

Lemn cabina

Lemn cabinaIn timp ce cabinele din lemn au fost considerate rustice ca si regiune inapoiata de locuinte, o crestere a popularitatii a mutat aceste case dintr-o parte in zona de centru. Indiferent daca iti doresti sa-ti cumperi cabine din lemn sau sa construiesti una de la zero, sunt o varietate de beneficii ale acestora.

In timp ce cercetezi si iei in considerare optiunile tale, viziteaza Universitatea Tennessee Extension pentru a invata informatii importanta protejarii lemnului din cabinele de lemn. Este vital sa pastrezi lemnul uscat pentru a conserva atat integritatea sa si modul in care arata. De indata ce stii beneficiile unei cabine din lemn, vei fi capabil sa faci o decizie informata despre achizitionarea uneia pentru locuinta ta.

Valoare

Pune deoparte orice notiune preconceputa pe care ai putea s-o ai despre cabinele din lemn, ca fiind rustice si primitive. Multumita unui interes crescut in cabinele de lemn in anii recenti, acestea au evoluat sa devina mari si de lux. Desi cabinele de lemn costa mai mult pentru a fi construite, decat casele incadrate in rama de lemn standard, au o valoare mai mare ce le face sa merite un cost aditional. Nu numai ca vai avea mai multa echitate in casa ta intr-o perioada mai scurta de timp, dar ai putea afla ca pentru a vinde o cabina de lemn este mai usor decat sa vinzi o casa normala, datorita cererilor mari.

Eficient in energie

Nu numai ca, cabinele din lemn au o valoare mai mare, dar au si o eficienta mai buna de energie. De fapt, cabinele din lemn pot realiza pana la 15 la % mai multa eficienta decat casele standard, atat pentru incalzire, cat si pentru racoare. Cabinele din lemn n unecesita acelasi grad de incalzire pentru a face zona din interior confortabila. In aditie, cabinele din lemn encesita mai putina racire pentru a le face confortabile, din cauza ca lemnul respira. Probleme de umiditate nu se intampla in cabinele din lemn in acelasi mod in care se intampla la casele obisnuite.

Aceasta eficienta a energiei crescuta poate fi transformata in economii de aproximativ 400 de dolari anual pentru costuri de incalzire si racire, traind in acelasi nivel de confort in care ai trai intr-o casa obisnuita.

Sanatate

Oamenii care sufera de probleme ale mediului datorita alergiilor si sensibilitatilor, deseori gasesc traitul intr-o cabina din lemn benefica. Din cauza umiditatii scazute in cabina din lemn, calitatea de aer din interior ramane mai sanatoasa si confortabila.

Lasă un răspuns