Calitati esentiale pentru barbati

Ca orice om care se respecta femeia nu va continua intr-o relatie cand cel de langa ea nu indeplineste anumite criterii. Uneori este vorba de seriozitatea cu care se abordeaza totul, tine de siguranta pe care poate sa o ofere sau in orice caz sa vina ca o completare a ceea ce femeia isi permite. Una peste alta conteaza ca barbatul sa aiba calitati esentiale.

Ca un Cv pentru un job la care aplica, uneori pe stil determinat alte ori fara termen de „expirare” un  barbat are nevoie de multiple calitati pentru a cuceri o femeie:

  • Afectuos. Femeile isi doresc un barbat care sa stie sa isi arate si partea sensibila, care nu se fereste de gesturi romantice, care nu uita sa isi arate dragostea in mici gesturi atat de pretioase pentru partenera sa. Si totodata un barbat adevarat stie ca nu trebuie sa se fereasca de aceste lucruri pentru ca nu este o jena sau nu devine mai putin masculin daca isi spune clar sentimentele.
  • Stabil financiar. Un barbat care inca nu si-a facut un rost, nu are un loc de munca, nu stie ce va face pe viitor, este inca pe drumul maturitatii are sanse poate sa cucereasca o femeie pe aceeasi lungime de unda sau chiar mai mica ca si varsta. Femeile au nevoie sa fie ocrotite, sa stie ca totul va fi bine si nu vor duce grija zilei de maine. Si ce-i drept, cu cat mai multi cu atat mai bine.
  • Stabil emotional. Pentru cei care nu au incredere in ei, pentru cei care au probleme cu stima de sine au nevoie mai degraba de parinti decat de iubite. Si daca masculinul nu isi spune cuvantul in ceea ce priveste stabilitatea unei relatii femeile nu vor dori sa traga singure intr-o relatie, sa educe mai intai de a iubi.

Si doar atat isi doresc femeile? Probabil ca nu pentru ca si avand un astfel de barbat isi vor dori si mai multa implicare din partea lui,

Lasă un răspuns