Ce interpretari ofera o simpla coafura

tip de par

Imaginea unei persoane joaca un rol esential in a se forma o opinie, pozitiva sau nu, despre cineva. Nu este nimci nou in faptul ca imaginea este cea de prim impact care ne ofera informatii. Asa ca la capitolul parului nu numai ingrijirea este cea necesara.

Stiai ca parul este printre primele aspecte ce se disting la o persoana? Si pentru ca marea batalie se da in mod special la capitolul femeilor, cele care de altfel au numeroase posibilitati de a aborda diverse stiluri iata ce se crede despre cele mai comune tipuri de coafuri:

  1. Surprinzator sau nu cele care au parul scurt sunt mai mult decat agreate, considerate a fi fie copilaroase fie doar ludice. In orice caz este vorba de imaginea unei femei care se doreste a fi dulce si barbatilor asta le place.
  2. Pentru cele care poarta parul mediu se pare ca exista o contradictie. Nu se cunosc motive reale poate pentru a diplace aceasta imagine insa nici prea lung nici prea scurt, ca o incertitudine, se pare ca asta implica si o dilema si se pare ca nu este tocmai cel mai placut stil.
  3. Pentru femeile care isi poarta parul pe spate, parul lung si bogat aceasta este imaginea de apreciat, imaginea celor care se vor visatoare si se pare ca si abordabile.
  4. Cele care poarta breton ar putea fi considerate usor agresive. Mai ales daca acesta este unul drept si nu cu asimetrie, ceea ce denota o flexibilitate in gandire pana la urma.
  5. Suvitele se doresc a fi pentru cele sofisticate si care doresc a iesi in evidenta. Cat despre culoare totul este interpretabil.

In orice caz, oricarui barbat si de ce nu si femeie, ii place sa vada imaginea unui par bien intretinut. Nu este usor insa asta vine si cu satisfacti in egala masura.

Lasă un răspuns