Ce pretentii ai de la medicul dentist

stomatolog

Ca orice om responsabil de starea sa de sanatate te inscrii in randul celor care merg la medic chiar daca nu au o urgenta. Si medicul stomatolog este cel pe care sa il vizitezi de doua ori pe an, ca o regula, desi nu ai probleme. Chiar si asa, un control de rutina, te face sa te gandesti la pretentiile pe care le ai.

Ce poti cere de la un medic stomatolog. In primul rand experienta. Pentru ca asta dovedeste ca de-a lungul timpul a castigat nu numai increderea pe nisa sa insa si stilul adecvat pentru ca pacientul sa nu resimta un chin absolut in timpul interventiilor. Ceri experienta caci in orice domeniu te intereseaza asta si ai pretentia ca lucrarea stomatologica sa fie de calitate si durabila.

Ceri de la medicul stomatolog specializare pentru ca lucrarea dentara sa fie facuta ca la carte- pana la urma conteaza ca dintii tai sa fie nu numai estetici insa sanatosi si sa nu ai dureri si disconfort. Ceri preturi adecvate caci nu iti permiti sa faci credite pentru interventii, ceri intelegere. Sau pe scurt, ceri ca omul cu care lucrezi sa fie cel care te sfatuieste, care te invata despre sanatatea dentara, care iti rezolva problemele. O lista lunga insa nu trebuie sa uitam ca in egala masura responsabilitatea ta ca si pacient este in prima faza sa constientizezi cu ce te confrunti.

Nu pare hilar sa ajungi la medic si sa spui ca nu stii cum ai ajuns in punctul in care situatia sa fie atat de grava? La medicul stomatolog nu mergi pentru ca te doare o masea ci mergi ca si preventie in prima faza. Si de aici o intreaga poveste. Pentru ca a preveni ca dintii sa iti cada, cariile sa invadeze, durerile sa iti manance timpul, energia si nu numai trebuie sa vizitezi un medic stomatolog pentru ca minimaliza impactul placii dentarii. Un periaj spre exemplu nu inseamna sa amesteci pasta pe periuta si sa freci dintii ci are nevoie de o tehnica complexa cu scopul clar de a curata bacteriile si acizii din gura. De altfel, degeaba te speli pe dinti intr-o maniera haotica.

In aceeasi lista de preventie se numara si nevoie de a repara din timp orice mica carie. Asa ca apeleaza la un medic stomatolog Suceava care sa indeplineasca toate cerintele pe care le poti avea, de la nevoia de om competent si pana la cel care sa iti ofere o gama larga de servicii.

Lasă un răspuns