Ce sfaturi dau mai marii bogati ai lumii

sfaturi bani

O poveste de succes este cea care iti demonstreaza ca ai sanse sa devii ca in vise un conducator. Asta daca stii sa iei cele mai bune alegeri, daca stii ca trebuie sa alegi un drum care te avantajeaza. In orice caz, cand auzi de la cei din jur care a fost reteta lor de succes parca ai mai mult avant.

Iata ce sfaturi dau mai marii bogati ai lumii cu privire la situatia financiara:

  • Nu te avanta la cheltuieli care nu se merita. In orice caz, trebuie sa iei totul pas cu pas si sa astepti timpul potrivit pentru a alege un stil de viata mai avansat si mai cheltuitor pana la urma.
  • Un star NBA spune ca inca decupeaza cupoanele din ziare pentru cumparaturi. Sfatul ar fi sa nu te lasi pacalit de faptul ca ai bani si sa consideri ca nu ar trebui sa mai pui bani la ciorap ci sa faci asta in fiecare zi, de fiecare data cand se poate.
  • Investeste pe termen lung. Chiar si Obama spunea ca mai bine cheltuiesti acum pentru izolarea unui bloc pentru a economisi mai tarziu la consumul de caldura. In orice caz, schimba ce este vechi, investeste acum pentru economia pe termen lung. Stiai spre exemplu ca modelele vechi de electrocasnice sunt si cele care consuma mai mult pentru ca nu au acel sistem modern inclus? Ar fi cazul sa le schimbi.
  • Fara noroc insa cu mai multa munca. Donald Trump este total de acord cu asta. Nu te baza ca vei castiga peste noapte o caruta de bani pentru ca totul se plateste. Asa ca munceste mult pentru ceea ce iti doresti si mai apoi culege roadele.
  • Nu deveni un impatimti de tehnoligie. Capcana lor tine de faptul ca nu vei avea resursele necesare pentru a le achizitiona si mai cu seama vei ajunge sa te imprumuti pentru ceea ce iti doresti sa cumperi. Datorii, datorii…

Lasă un răspuns