Ce va mai fi nou in Dubai

Dubaiul este plin de surprize si pana la urma are cu ce si de ce. Are priza la public pentru ca are cladiri impresionante. Daca pana acum se poate mandri cu cea mai inalta cladire din lume si cu un acvariu pe masura in viitorul apropriat va exista un mall impresionant.

Desigur, proiectul va fi peste masura asteptarilor caci nu trebuie sa aiba un termen de comparatie. Cu un parc in interior The Mall of the World va fi un proiect unic la nivel global care va avea o temperatura controlata la interior. Tocmai aici este marea surpriza, acel acoperis retractabil care sa fereasca turistii de eventuale surprize ale vremii.

In interior se vor gasi numeroase surse de distractie si desigur ca in orice mall se vor gasi numeroase magazine insa dincolo de distractie va fi si un centru medical dotat la cele mai inalte standarde. Astfel se mizeaza pe faptul ca cel putin 750 de mii de persoane vor veni aici in scop medical, in centrul ce se va baza in principal pe chirurgie si pe tratamente cosmetice.

Pentru valul de turisti asteptati se doreste ca mall-ul sa includa aproximaticv 100 de hoteluri, ba chiar si un teatru. Practic tot ceea ce ti-ai dori se va gasi aici si parca marea, plaja nu mai pare a fi mare atractie.

Daca in 2008 criza stopa orice proiect este clar ca lucrurile merg mai bine. Si ca drept dovada se doreste aplicare proiectului ce include cele 300 de insule magnifice care sa se construiasca in functie de fiecare amplasare geografica. Cel care va finanta proiectul si anume Mohammed bin Rashid Al Maktoum isi doreste ca din acest an sa se inceapa construirea a 10 insule artificiale de acest tip care sa devina deja deschise publicului larg incepand cu 2016. Dubaiu ramane pe locul 1 in lume pentru ceea ce poate oferi publicului!

Lasă un răspuns