Chinul femeilor de a fi la moda

shopping-victim-

Femeile practic se chinuie sa arate bine si sa aiba o imagine impecabila de fiecare data. Ceea ce poarta sunt nu numai haine la moda insa cele care cer o anumita atitudine si o anumita postura.

De neinteles intr-o oarecare masura femeile devin propriile victime, captive in ceea ce inseamna lumea de fashion. Desi cercetatorii spun ca fenomenul nu este unul nou se pare ca se intensifica, o data cu atractia fata de hainele de brand. Vestea proasta este ca fie la moda fie nu acestea afecteaza sanatatea. Poate ca nu stiai ca:

  1. Blugii foarte stramti, cei care fac parte din categoria pana sunt cei care afecteaza circulatia sanguina. Cu presiunea ce o exercita avand o linie atat de stramta pe picior este cert ca vor afecta starea unei femei in timp ce poarta astfel de pantaloni. Si picioarele reci reprezinta doar un prim efect.
  2. Pantofii pe cat de inalti pe atat de incomozi sunt si cel care afecteaza picioarele. Actiunea lor este atat la nivelul tendoanelor cat si a muschilor. Durerea este cea care apare destul de des insa se pare din placerea si arta de a purta astfel de incaltari femeile nu renunta la ei.
  3. Telefoanele, portofele foarte mari sunt acele accesorii care ar putea sa iti afecteze coloana. Corelatia este una simpla si se refera la faptul ca ai tendinta de a sta mereu pe o parte din ideea de proteja ceea ce se afla in buzunare tale. Desigur, astfel de situatii sunt cu mult mai comune in randul barbatilor decat al femeilor.
  4. Sutienele sunt si ele adesea alese din randul celor care efectiv nu se potrivesc. Asa apar durerile de spate. In unele cazuri tine de asemenea de dorinta de a alege un sutien care sa ridice sanii insa asta inseamna presiune pe spate, pe laterale, piele si umeri.

Lasă un răspuns