Cine sunt lumbersexualii?!

Lumbersexual

Am tot auzit de metrosexuali si de tot felul de tipologii din randul barbatilor. Nu mai pare ceva de mirare din acest punct de vedere cand se pare ca lista se prelungeste. Acum avem barbatii lumbersexuali, cei care nu se doresc a fi scenici ci mai degraba pur masculini.

Cine sunt lumbersexualii

Se definesc ca fiind cei care isi doresc sa puna accent pe partea masculina, intr-un sens nu grotesc ci pur natural. Asadar, daca pana acum tot blamam ce insemna sa fii barbati in era moderna acum ne intoarcem putin si in timp si preluam puterea si masculinitatea intr-o varianta pur adevarata.

Lumbersexualii sunt cei care poarta de regula barba. Una din definitiile sale reprezinta barba pe care o poarta cu mandrie si o ingrijeste. Aceasta este clar un semn de masculinitate asa cum il stim in forma clasica. Si pentru ca este una densa si mare se doreste poate a se aduce in prim plan si acea usoara nota de rustic, rudimentar, adica barbatul de la origini.

Mai mult decat atat, aceeasi tipologie de barbati din sec XXI se doresc a fi puternici. Deci te poti baza pe ei ca vor sparge lemne, ca vor merge la razboi si vor face orice pentru casa. Ii lasi in padure? Ei se descurca oricum ar fi!

Deviem si de la hartuire care a inceput sa fie cel putin in era digitala aproape de un trend din pacate si ajungem la alte si alte calitati ale unui barbat care se incadreaza la sectiunea lumber. Intr-un stil romantic in cel mai pur sens posibil acestia au tatuaje insa sunt de regula incantanti sa poarte bocani, haine groase de genula celor pulovere specifice si camasi. Intr-un cuvant spus sunt cei care readuc imaginea barbatului de alta data.

Nu stim cat timp va mai tine acest trend dar cert este ca ne indreptam spre o cu totul alta definitie masculina.

Lasă un răspuns