Conceptul feng shui acasa

Conceptele feng shui nu sunt noi ci din ce in ce mai populare si imbratisate de cei care isi cauta o forma de relaxare si de energie buna in camin. Sunt mici detalii care ar putea sa iti ofere o stare mai buna, ar putea sa te ajute sa scapi de stres si beneficiile pot continua.

Conceptele de tip feng shui pe care le-ai putea adopta se refera la:

  • Peretele in zona in care se aseaza patul ar trebui sa fie unul solid pentru a avea incredere in tine, stabilitate si pentru un somn linistit.
  • Cauta un element decorativ care sa aduca o sursa de apa aproape de tine. Un acvariu ar fi foarte potrivit in orice stil de casa. Asta pentru ca energia pozitiva vine din apa sau cel putin asta se crede.
  • Nu trebuie sa existe o pozitionare paralela intre sursa de apa si cea de foc pentru a evita energiile negative care tensioneaza relatiile intr-o casa. Asa ca in bucatarie nu aseza chiuveta paralel cu aragazul spre exemplu.
  • Energia negativa intr-o case se cumuleaza cand baia se vede la intrarea in casa sau din dormitor. Insa conteaza si ca geamul sa nu fie pozitionat in fata usii, din aceleasi considerente.
  • Fara oglinzi si papuci in fata usii. In primul rand pentru ca se considera ca oglinda aduce ca o alta prezenta in casa si familia ta. Cat despre papuci este simpla idee ca mirosurile neplacute alunga energia pozitiva dintr-o casa.
  • Pozitia scaunelor in general, a fotoliilor trebuie sa tina cont de vederea spre usa, mereu.

Multi cred ca pentru a schimba si aerul si energia din casa ar trebui sa redecoreze, sa varuiasca. Daca te gandesti sa faci asta cel mai bine ar fi sa ai in minte persoanele dragi din viata ta pentru a „imprima” casei acel suflu fresh si cu energie pozitiva.

Lasă un răspuns