Concerte ale verii 2015

concerte

concerte

Recunoaste! Nu ti-ar placea sa fii singur acasa si sa fie frumos afara si deodata sa vezi pe Instagramul prietenilor tai ca se afla la cel mai grozav concert al primaverii si tu nu te afli acolo alaturi de ei, fie ca nu ti-ai zis de asa ceva, fie ca nu stiai ca va avea loc prea curand.

Ca sa nu-ti mai fie ciuda pe chestia asta, ti-am pregatit o lista cu nume de vedete care vor concerta in vara ce urmeaza si la care nu ar trebui sa lipsesti nici in ruptul capului. Asadar, inspira-te si cumpara-ti dinainte biletele.

Iggy Azalea

O prima evolutie a atat de mult anticipatului ei prim turneu, Great Escape Tour al lui Azalea, care a fost anulat din cauza unor intarzieri de productie, nu va incepe decat  pana in luna septembrie, insa aceasta a promis ca tuneul ei va avea un vibe post-apocaliptic, asadar nu este tare?

Lady Gaga si Tony Bennet

I-am mai vazut pe cei doi interpreti cantand impreuna piesa Cheek to Cheek live si nu este deloc rau, ba chiar este senzational. Nici nu mai este nevoie sa spunem, Bennet este un simbol iar Gaga ne va arata stilul ei personal si sarmul care ne-a cucerit pana acum intr-un turneu care va urma in acest an.

Taylor Swift

Ne uitam in globul nostru de cristal si vedem ca ne spune de 1989 World Tour al lui Taylor Swift si ca va fi cel mai bun de pana acum. Ea pare sa fie de acord. Artista sustine ca are o trupa mult mai mare, de pana la 14 oameni, care o vor ajuta sa cante mai bine si sa faca atmosfera pe fiecare scena pe care va aparea.

Madonna

Al 10-lea turneu din cariera al Madonnei va incepe la sfarsitul acestei veri. Insa, credeti-ne, va merita asteptrea, de vreme ce Madge are o gramada de lucruri de oferit  cu ajutorul noului ei album Rebel Heart.

Lasă un răspuns