Copilul ucis de cainii maidanezi

Copilul ucis de cainii maidanezi, pentru mine personal, reprezinta un motiv de ingrijorare, pentru ca daca stam putin si ne gandim, este chiar cel mai tampit mod posibil de a salva animalele. Oameni buni, preferati un animal decat un om ? Eu sincer sa fiu nu, mai bine moare un caine decat un om muscat de el. Nu vreau sa moara un catel, dar odata ce el este violent si reprezinta un pericol pentru oameni, acestia trebuie eliminate.

Cam despre asta este vorba, insa vad ca nimeni nu se implica aici si cred ei ca daca nu fac nimeni, sunt mult mai ok, oamenii ii vad altfel, castiga mai multi bani. Ei prefera sa castige intr-o luna cat altii intr-un an, dar eu as prefera sa castig atatia intr-un an, dat sa ma iubeasca lumea, si sa mai stau inca 10 ani, nu doar un an.

Oamenii nu se gandesc la consecinte, si il mai vezi si pe primarul Oprescu ca incepe sa planga, asta cred ca au fost si vorbiti intre ei, dar degeaba pentru ca nu impresioneaza pe nimeni, poate chiar pentru niste babe si mosi, nici de cum pe noi oamenii seriosi, care nu dau doi bani, pe oamenii astia care zic ca fac ceva dar nu sunt in stare de nimic.

 

Lasă un răspuns