Cu si despre barbati cu muschi

Avem tipare pe care le urmarim pentru ca ne place ca vizual sa fim surprinsi placuti. Asa ca in randul femeilor este deja un tipar cunoscut al celor care prefera sa fie la bratul unor barbati bine definiti.

Despre obsesia barbatilor de a arata bine, de a fi cu toate grupele de muschi la vedere s-a tot spus. Nu pare sa fie nimic nou in asta doar ca o forma de a justifica aceasta preferinta cum se cuvine trebuie sa existe. Iata ce spun unii:

  1. Un barbat dedicat sa isi defineasca muschii este si dedicat in alte chestiuni legate de viata. Asadar, muncitor si dedicat – asta este ceea ce il recomanda in ochii femeilor. Sunt seriosi in relatii si asta este o caracteristica cam rara in randul barbatilor.
  2. Sunt puternici si de incredere in munca din gospodarie. Acum gandind in cel mai fun aspect un barbat bine definit are forta si capacitate de a sustine timp indelungat un efort fizic. Asa ca muta mobila in orice colt doresti si fii cu baza pentru ca are cine sa te ajute.
  3. Cat despre aspectul fizic este clar ca incantarea cea mai mare se refera la faptul ca toti vor intoarce capul dupa el. Si el va fi cu tine. Pentru ca nu toata lumea arata de un astfel de stil, pentru ca dupa munca vine si rasplata.
  4. Viata sanatoasa. Astfel de persoane sunt constiincioase cand vine vorba de stilul de viata. Se stie ca nu este de ajuns sa consume proteine, suplimente, creatina pe Shopbuilder. Astfel de suplimente se completeaza cu o viata sanatoasa in ceea ce priveste dieta, meniul si nu numai. Vei vedea ca exista o rigurozitate in ceea ce priveste programul de somn pentru ca mai apoi sa existe si o influenta in alegerile de zi cu zi: ce suc bea, sa bea sau nu cafea etc. Este un om fara vicii de regula.

Sportul nu a stricat niciodata, in viata nimanui. Mai cu seama cand esti dedicat unei misiuni in viata nu ai de ce sa crezi ca nu este bine ceea ce faci. Barbatii care au atat de multa tarie cat sa se dedice in totalitate unei misiuni sunt de admirat; si asta nu numai din punct de vedere al aspectului cat si din punct de vedere al caracterului care il recomanda. Asadar, se explica de ce femeile isi doresc sa se cupleze cu astfel de barbati?

Lasă un răspuns