Cum iti poti retrage „cuvintele”

Se spune ca sunt lucruri in viata pe care le vei regreta si nu mai ai cum sa dai inapoi; printre acestea sunt si cuvintele. Dupa ce ai spus o vorba nu mai poti decat sa dregi busuiocul asa cum ar spune o vorba populara.

Mergand pe acest principiu BlackBerry a ajuns in punctul in care sa isi doreasca un soft nou daca in materie de telefoane nu a ajuns acolo unde isi dorea. Asa ca serviciul lor de mesagerie este unul inovator.

In momentul in care ai trimis un mesaj gresit, unei alte persoane eroarea imediat vazuta poate fi reglementata. Cu alte cuvinte la o apasare de buton totul se poate transforma intr-o situatie ca stearsa cu buretele. Astfel destinatarul, gresit de altfel nu va mai avea in telefonul sau un anume mesaj. Poate fi vorba de asemenea de o fotografie cu care poti pati la fel.

In prima faza o astfel de mesagerie avantajeaza pe cei care se cam incurca cu destinatarii, gen cei care barfeau si au ajuns ca din greseala tocmai celui barfit sa ii trimita in mesaj. In loc de sotie ii trimiti amantei sau invers. Ca sa  nu mai spunem ca cei care prefera se pare mesajele deocheate se pot foarte usor da in vileag.

Este destul de frustrant sa iti dai seama ca ai gresit de asa natura. Este destul de usor sa tastezi gresit si sa te vezi in punctul in care nu mai ai ce face. Insa in egala masura este si mai frustrant sa existe o astfel de dovada. Asa ca noul soft BBM este cel care va schimba modul in care comunicam. Doar ca in cazul in care se va necesita o proba intr-o oarecare masura nu va mai exista se pare o astfel de posibilitate.

 

Lasă un răspuns