Cum sa cumperi Cronos (CRO) in 3 minute, in 3 pasi

cronos

Ai auzit despre criptomoneda Cronos (CRO), are popularitatea sa inca din 2016. Realul sau succes a venit insa ca urmare a lansarii tokenului MCO. Este moneda de baza pentru platforma crypto.com, despre care stim ca are un tel maret si anume sa accelereze adoptarea criptomonedelor. Intentia este de a oferi clientilor experiente cate mai placute, atat clientul, cat si comerciantul sa poata sa aleaga in ce moneda plateste si este platit. 

Asadar daca unii se intreaba de ce sa aleaga criptomoneda aceasta ca urmatoarea lor investitie, trebuie sa avem in vedere avantajele sale. Printre altele exista posibilitatea de a cumpara criptomonede la pret redus. Totodata, pentru ca este un blockchain public descentralizat, open-source. Are viteza mare la tranzactionare. Analistii se arata increzatori cand vine vorba de pretul acestei criptomonede. 

Cum sa cumperi Cronos (CRO) in 3 pasi simpli si in numai 3 minute! 

Mai intai de toate incepe cu pasi mici si anume cu alegerea platformei de tranzactionare. eToro iti ofera acces gratuit, conditui avantajoase si pentru a cumpara efectiv Cronos nu va dura mai mult de 3 minute per total. Iata cum: 

1.Creeaza cont 

etoro

Inregistreaza-te simplu, creezi cont cu nume unic de utilizator si parola. 

2.Faci prima depunere 

depunere cont etoro

Urmeaza partea de alimentare a contului, despre care trebuie sa stii ca exista limita minima. Valoarea depozitului minim pentru userii din Romania este de 100 de dolari! 

3.Cumperi Cronos (CRO)

cronos

Acum poti cumpara Cronos (CRO)! Selecteaza criptomoneda si cumpara. 

Iata ce avantaje de tranzactionare pe eToro poti avea 

eToro este mai mult decat o platforma de tranzactionare si are avantaje pe care ar trebui sa le ai in vedere.

  • Fara taxe ascunse. 
  • Fara comision. 
  • Acces la peste 3000 de companii unde poti achizitiona actiuni. Ce vei gasi disponibil aici: acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri.
  • 25 de milioane de investitori activi.
  • Peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global.

Poti de asemenea sa testezi inainte de a tranzactiona real. Cu un cont demo, la care ai acces gratuit, testeaza piata. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

Tot aici este locul din care poti invata mai multe despre domeniu. Iti poti consolida cunostintele. Vei aprecia simplitatea procesului de tranzactionare cu siguranta. Academia eToro iti va fi de folos, indiferent la ce nivel esti, incepator sau mai experimentat in tranzactionarile criptomonedelor. 

Concluzie 

Viitorul suna bine. Cronos intentioneaza sa isi extinda utilitatile, sa dezvolte ecosistemul si sa consolideze parteneriate cu diverse companii si marci. Asadar, perspective de viitor sunt. 

Spune-mi ce toleranta la risc ai si iti pot spune in ce sa investesti. Oricat de sigur ar parea un deal, este mereu de avut in vedere volatilitatea pietei. Similar, in acest caz trebuie sa tii cont de riscuri si de depozite cu care tranzactionezi in masura in care te poti dezice de sumele respective.

Acceseaza eToro si incearca, fie in versiunea demo, fie deja cu depozit propriu.

Lasă un răspuns