Daca as fi magician o compunere de pe net

Dacă aş fi magician, cu puteri nelimitate, şi aş putea să fac miracole, mi-ar face plăcere să ajut lumea. În primul rând i-aş ajuta pe cei din jurul meu. Nimeni din cunoscuţii mei nu ar mai fi bolnav, supărat sau nefericit. Pentru că sănătatea o consider ca fiind cea mai importantă, m-aş ocupa mai întâi de toate de sănătatea lor. Le-aş da o sănătate de fier, iar dacă ar fi bolnavi i-aş vindeca. Apoi aş avea grijă să-i văd pe toţi fericiţi şi mulţumiţi de viaţa pe care o au. Chiar dacă nu este deloc uşor să faci pe cineva fericit, m-aş strădui cât m-ar ţine puterile de magician să fac cât mai mulţi oameni fericiţi. Deşi, aşa cum se ştie, banii nu aduc fericirea, dacă mi-ar cere bani aş face o magie şi le-aş oferi câţi bani ar avea nevoie.
Apoi, mi-aş îndrepta toată atenţia către ceilalţi semeni. Cu toate puterile mele miraculoase aş încerca să schimb lumea în bine. Aş opri războiele din lume, pentru a fi o pace totală pe pământ. Aş încerca să semăn speranţă şi iubire în sufletele oamenilor, astfel încât viaţa pe pământ să fie armonioasă şi fără conflicte. Aş scoate din mintea şi inimile oamenilor duşmănia şi agresivitatea.

Dacă toate aceste miracole nu mi-ar secătui puterile de magician, mi-aş îndrepta apoi atenţia spre calimităţile naturale de pe acest pământ. Aş opri cutremurele, inundaţiile, incendiile şi uraganele. Într-o lume cu adevărat fericită dezastrele naturale nu ar avea ce căuta. Oamenii ar trebui să fie pe deplin stăpâni pe propriile vieţi şi nu ar trebui să se afle la mâna hazardului şi a întâmplării.

O altă chestiune pe care mi-ar face plăcere să o rezolv cu capacităţile mele de magician ar fi hrana pentru oameni. Aş face în aşa fel încât hrana să fie suficientă pentru toată lumea, pentru a nu mai fi obligaţi să vânăm animalele. Datorită sărăciei şi a foametei din lume, o serie de animale au fost vânate în exces, iar acum sunt pe cale de dispariţie. Pentru a opri acest fenomen nedorit ar trebui cu adevărat făcută o magie, situaţia fiind cu adevărat tristă în acest moment.

După ce m-aş ocupa de toate cele de mai sus m-aş opri şi asupra mea. Aş fi deosebit de generos cu sănătatea mea. Mi-aş face o vrajă pentru a nu mă mai îmbolnăvi niciodată. Apoi, deoarece îmi place foarte mult să citesc, magia s-ar îndrepta către cărţi. Aş pune pe internet gratuit toate cărţile din lume, la dispoziţia tuturor, astfel încât fiecare om să poată citi, să se educe, indiferent de posibilităţile materiale pe care le are. Pentru mine acestă ultimă magie ar fi un miracol, care m-ar face cu adevărat fericit!

Lasă un răspuns