Dansul de la primul pas

Inceputurile sunt frumoase, pline de voiosie si entuziasm. Inceputurile marcheaza o dorinta de nou si cu fiecare pas facut in acest sens iti vezi visul mai aproape. Dar pentru toate inceputul este de fiecare data informarea. Nu poti sa incepi cursurile de dans la o scoala de profil daca nu te vei interesa despre orare si tipuri de cursuri. Cauti mai intai sectiunea de contact scoala de dans pentru ca mai apoi sa iti alegi tipul de dans.

Scoala de dans in pasi de incepator

O alta parte a ceea ce inseamna inceputul este o oarecare teama de ce va urma. Teama de necunoscut, teama de a nu face fata celor propuse, de a da gres sau de a opri totul la mijloc de drum. Nu este usor sa devii dansator desi asta poate fi un talent innascut. Unii percep totul ca fiind o ora de curs de teorie insa dansul nu se invata doar astfel.

Nu degeaba exista categorii si categorii, de la incepatori la avansati si totul pe grupe de varsta. Pentru cei mici si mari o scoala de dans poate avea aceleasi avantaje desi dupa o varsta nu te mai visezi celebru pe scena. Incearca pentru tine. Incearca pentru timpul tau liber fructificat altfel, pentru o pasiune ce zace in tine.

Cand iei contact cu o scoala de dans intri parca intr-o alta lume. Aici descoperi ca ritmul muzicii se simte si nu se noteaza, ca ai nevoie de un complex de aspecte pentru a deveni dansator ca si cand iti suplimentezi organismul cu multivitamine. In timp iti dai seama ca ai o pozitie de admirat, ca ai echilibru si ca inveti sa iti exprimi si sa iti stapanesti emotiile si trairile. Ca traiesti prin dans pana la urma, punand in scena o emotie ce se contureaza prin ritmul piesei.

Lasă un răspuns