De ce alegem comunicarea online

comunicare online

comunicare onlineInternetul a ajutat foarte multa lume in a comunica mult mai eficient si acelasi lucru il face si in ziua de astazi. Una dintre ultimele inovatii in  acest domeniu este abilitatea oamenilor de a se si vedea in timp ce vorbesc unul cu celalalt. Acest lucru a dus comunicarea la un nivel mult mai inalt si ne-a ajutat foarte mult in socializarea cu persoane din jur, cu medierea in afaceri, dar si cu ocuparea timpului liber intr-un mod frumos.

Se spune ca lumea devine din ce in ce mai mica cu ajutorul evolutiei tehnologiei. Asta ar inseamna ca si noi, ca locuitori ai ei, ne vom apropia mai mult unul de celalalt? Cu toate ca omul este mult mai conectat decat pana in ziua de azi, exista totusi acea lipsa de conversatii frumoase care sa te unga la inima.

Unele persoane aleg sa se foloseasca de Internet pentru a comunica cu rudele plecate in strainatate la munca si sa se vada cu cei dragi ai lor care nu au mai dat de acasa de mult timp, pe cand alte persoane din afara tarii, ca cei din Statele Unite de exemplu, aleg sa intre pe site-uri de videochat ca Yes-Studio si sa converseze placut cu romancele noastre irezistibile. Dorintele si tipurile in care ne folosim fiecare de tehnologie si de mediul virtual sunt variate si foarte diferite.

Presiunea de la locul de munca, schimbarile legate de stilul de viata si prioritatile unei persoane au izolat omul, dupa cum am putea spune. Unii dintre noi au descoperit faptul ca mediul virtual cu ale sale site-uri si comunitati de chatting este preferabil spatiului exterior si lumii din afara, lumii reale in care traim de fapt in mod fizic.

Asadar, atunci cand cineva este interesat de a cunoaste alti oameni, poate intra de indata pe Internet si se poate alatura unor comunitati online de chatting. O tendinta umana este de a privi omul cu care vorbesti direct in ochi atunci cand incerci sa comunici cu acesta. De aceea, este atat de convenabil ca s-a inventat forma de comunicare in care iti este permis sa si vezi pe celalalt, dar si sa-l auzi, totodata purand a-i si scrie cu ajutorul tastaturii daca asta este ceea ce iti doresti.

Orice se intampla in cadrul intalnirilor de pe site-urile de chat si video chat se numeste o forma de comunicare. Si reteaua de socializare Facebook, dar si messengerul de la Yahoo dispun de asemenea trasaturi avansate care ne ajuta sa socializam de la mari si tari distanta, de aceea ar trebui sa fim recunoscatori pentru aceste lucruri.

Lasă un răspuns