De ce sa consumi usturoi

usturoi

Preferat moldovenilor sau cel putin asa se crede, usturoiul este indicat de consum pentru varii situatii. Nu este poate cel mai placut mod cu putinta cand vine vorba de mirosul specific insa clar tine si de un truc de care unii prea putin stiu. Asta inseamna sa nu consumi partea cea mai mica ca si miez al sau.

Dincolo de asta descopera de ce este indicat usturoiul pentru consum:

  1. Se recomanda usturoi zdrobit pentru a urma ca si forma de terapie pentru a omori diversele bacterii. Acesta trebuie sa fie crud.
  2. Te mentine mai tanar. Pentru cei care nu stiu usturoiul continte seleniu, mangan si vitamina C astfel ca toate acestea il fac ideal ca si forma de a te mentine mai tanar.
  3. Este recomandat de asemenea si in curele de slabire. In astfel de cazuri tine de modul in care acesta iti taie din apetit, de modul in care acesta poate fi cel care ajuta la o ardere mai rapida a caloriilor.
  4. Nu degeaba se spune ca in perioadele de raceala se recomanda clar consum de usturoi, mai intai ca si forma de preventie a bolilor si nu in cele din urma ca si forma de a ameliora si a trata. In prima faza efectul de usturoi este acela de a usura respiratia.
  5. Forma babeasca de a tratat infectiile cu viermi. Pentru copii mai ales se recomanda o forma de consum inainte de masa pentru a putea ataca viermii intestinali si pentru a-i elimina.
  6. Este un bun detoxifiant atat la interior cat si la exterior. Asa se face ca il poti consuma in cazul in care ai ten acneic si nu in cele din urma aplicat local pe zone cu infectii.

La toate acestea se adauga si faptul ca iti stimuleaza sistemul imunitar astfel ca organismul tau va lupta cu infectiile si bolile.

Lasă un răspuns