De meserie amanta

Sa fii amanta nu este o meserie usoara chiar daca implica placere. Nu inseamna sa nu faci nimic ci sa iti construiesti o imagine, un brand sau cel putin asta se intampla in China acolo unde s-a dezvoltat o intreaga industrie de acest gen. Industria amantelor pe cat de urat suna pe atat infloritoare.

Un acord de ambele parti ce duce la satisfactie definita mereu altfel. Pentru domni inseamna puterea financiara, placerea de a avea acea femeie trofeu si totodata posibilitatea de a alege dupa bunul plac tineretea partenerei. De partea cealalta amantele isi gasesc resursa financiara, o stabilitate si o siguranta si pana la urma nici nu trebuie sa „presteze” 24 din 24. Au si timp liber pentru ele, pentru a-si etala frumusetile de cadouri primite.

Asa cum spun si specialistii o astfel de practica pe cat de populara nu face altceva decat sa slabeasca increderea in valorile si principiile traditionale. Chiar daca institutia casatoriei este si ea parte din categoria aspectelor traditionaliste este ceea ce sta la baza intemeierii unei familii. Prea putin va mai conta asta cand barbatii isi vor dori tot mai mult sa se mandreasca cu trofeul si atat. Femei usor accesibile si asta fara stresul si angajamentul pe termen lung.

Tema amantelor este intens discutata in toata lumea. Dincolo de asta si in China se leaga de aceeasi tema comuna si anume a arata concret care este statutul social. Sa intretii o nevasta inseamna destul de mult insa cand mai pui si o amanta lucrurile se complica total: casa de locuit, loc de intalniri, masina, lux, opulenta si bani pentru ca tanara sa fie mereu aranjata doar nu e amanta degeaba. Dar de ce sa stai cu un barbat pe care nu il vei avea niciodata, intr-o lume in care demnitatea ta nu mai poate fi pusa in discutie la fel ca inainte, acolo unde sentimentele nu exista, unde totul este rece este o cu totul alta poveste.

Lasă un răspuns