Destinatia: Romania, pentru ca merita

Si o viata daca ti-ai dedica in scopul placerii de a descoperi noi si noi locuri nu ti-ar fi de ajuns, sa ai timp sa te bucuri de fiecare clipa si fiecare colt de rai al naturii. Un spectacol aparte in gasesti in Romania, aici unde tara-i bogata, cu munti, cu dealuri, cu delta si cu mare. Cate putin din toate.

Viziteaza Romania pentru ca merita! Viziteaza Romania pentru ca vei fi surprins sa afli ca inca sunt locuri de care nu stii si ai ce descoperi. Si cand te mandresti cu tara ta, cu ceea ce ea iti poate oferi satisfactia este cu atat mai mare. Cultura o stii dar este o vorba „cate bordee atatea obiceie” astfel ca in fiecare locatie vei gasi ceva nou, ceva surprinzator. Un mix cultural de care nu te mai saturi.

In preajma sarbatorilor totul este cu un si mai mare accent pe traditie. Aici te reintorci la anii de copilarie, redescoperi ce inseamna cu adevarat cultura si frumusetea locului. Nu te-ai gandit sa iti rezervi o vacanta de Paste? Alege Romania pentru ca nicaieri in lumea-ntreaga nu vei gasi o complexitate a modului in care se sarbatoreste totul. Alege zone rurale unde turismul este in floare si te poarta in anii stravechi insa in conditii demne de anii moderni.

Si cum fiecare regiune a tarii are farmecul sau ai de unde alege. Ofertele sunt variate si pe masura posibilitatilor fiecarui turist. Daca in Moldova poti opta pentru sejurul la Lacul Rosu sau pe munte la Durau in frumoasa Bucovina nu poti sa treci mai departe fara sa te opresti pentru un timp in tinutul manastirilor. In zona de munte divertismentul este la el acasa si daca optezi pentru zona Marii Negre orice statiune este magnifica, fie pentru familisti fie pentru nebunatici si doritori de viata de noapte. Pe cat de variate sunt locatiile pe atat de multe oferte vei gasi pentru cazare. Dupa bunul plac!

 

Un comentariu la „Destinatia: Romania, pentru ca merita”

Lasă un răspuns