Diferente intre o imprimanta cu laser si una cu cerneala

Am fost de curand intr-o dificultate foarte mare, pentru ca nu stiam ce imprimanta sa imi cumpar, ori una cu laser sau cu cerneala. Vreau sa va spun ca am ales intr-un final varianta cu cerneala inkjet de la HP. Sunt foarte multe avantaje cand vorbim despre ce diferente pot exista intre o imprimanta cu laser si una cu cerneala, iar un prim avantaj ar fi acela, ca la imprimanta cu lase nu se usuca niciodata, pentru ca este un praf. La imprimanta cu cerneala daca nu o folosesti, se usuca cerneala si nu mai poti sa folosesti respectivul cartus.

A doua diferenta o reprezinta viteza, dar nu de fiecare data. Eu de exemplu am cumparat acum o imprimanta HP si am ramas umit de viteza prin care reuseste sa se desfasoare activitatea atunci cand ii dau comanda sa imi scoata ceva. Calitatea celei cu laser este una foarte mare, de aceea daca aveti bani de aruncat ca sa ii spun asa, alegeti varianta cu laser.

Daca doriti performante si dotari printr-o tehnologie cat mai buna, alegeti cele cu cerneala, pentru ca deobicei ele au wifi, functii speciale de genul touch screen ce va ofera multe avantaje, fata de cele cu laser ce nu sunt chiar atat de cautate de firmele mari ca sa isi dezvolte nu stiu ce functii. Poate gresesc aici, insa din experienta proprie asta am invatat. Atat am avut de spus, va las pe voi sa trageti concluziile si va intreb doar atat : Voi ce imprimanta ati prefera ?

Lasă un răspuns