Ghidul de cumparaturi

black friday

Daca in mod normal sa faci cumparaturile de orice fel inseamna doar un pic timp dedicat si un buget variabil cand vine vorba de Black Friday sau Vinerea Neagra asa cum ar spune romanul ai nevoie de un ghid si implicit de o strategie.

Nu este nimic iesit din comun sa te confrunti cu ceea ce inseamna limita de stoc. Si daca alegi varianta online de shopping in aceasta zi atunci totul se manifesta intr-un timp cu mult mai rapid decat decat ai crede. Insa ai de unde alege cel putin o oferta caci sunt numeroase magazine care si-au anuntat participarea la aceasta campanie. Din aceasta lista fac parte EvoMag, TinaR, Otter, Altex si multe altele. In principal tine de zona de it, de electrocasnice si de liniile de haine sau incaltaminte.

Reduceri cu siguranta sunt daca e  sa laum doar un exemplu al celor de la  EvoMag spre exemplu care au anuntat ca au produse reduse si cu pana la 75%. Conteaza insa ce anume cauti si care iti este preocuparea insa in egala masura ce faci pentru asta. Desi se spune ca a existat in lista de pregatiri pentru aceasta „sarbatoare” si investitii in ceea ce priveste platformele online si serverele nu este exclus sa te confrunti cu imposibilitatea de a comanda. Asa ca mare atentie la rabdare de fapt pentru a primi confirmare si copie a facturii pe mail.Timpul de livrare este si el destul de mare dat fiind ca numarul de comenzi este pe masura. Asa ca inca mai ai emotii pana cand sa primesti coletul.

Daca optezi pentru cumpararea de produse direct din magazin cozile iti dau batai de cap. Poate ca de aceea observi mai greu cum sta treaba cu preturile. Verifica care este diferenta dintre oferta si pretul real si daca se includ si alte taxe pana cand sa detii produsul in sine.

Lasă un răspuns