Greseli de machiaj care va strica aspectul

Machiajul poate sa schimbe in mod radical aspectul fetei in bine sau in rau, in functie de cum este efectuat. Trebuie sa stiti sa conturati foarte bine chipul astfel incat sa pareti odihnita si nicidecum obosita. Cu siguranta s-a intamplat sa observati ca oricat de mult va conturati chipul si incercati sa faceti sa stergi oboseala de pe chip nu reusiti pentru ca aveti un aspect trist sau obosit. Aceasta fapt este datorat de faptul ca machiajul sau produsele pe care le-ati folosit nu erau tocmai corespunzatoare. Iata care sunt greselile pe care le faceti si care va strica look-ul:

Anticearcanul este un produs esential pentru orice machiaj mai ales ca el este cel care ascunde imperfectiunile si oboseala. Ai putea sa nu folosesti acest produs insa asta va face sa ai tenul incarcat si sa pari foarte obosita. Foloseste anticearcan cu incredere si foloseste degetul inelar pentru a-l fixa mai bine.

Mascara nu trebuie sa fie folosita pentru a incarca genele. Nu folosi mascara pe genele inferioare foarte mult deoarece iti vor crea un aer obosit si cu siguranta nu iti doresti acest lucru. Probabil ca ti se pare mai sexy sa folosesti foarte mult rimel atunci cand iti faci un smokey eyes insa aceasta nu trebuie sa fie din abundenta. Daca vei pune prea multe produse nu vei face decat sa te imbatranesti si risti sa arati foarte rau.

Spancenele sunt cele care creaza o rama a fetei si din acest motiv trebuie sa ai grija de ele. Foarte multe fete au sprancenele foarte rare sau scurte tocmai din cauza ca se penseaza singure si in mod excesiv. Nu te pensa mai mult decat este cazul. Este foarte important sa stii sa iti conturezi foarte bine sprancenele si sa alegi forma cea mai potrivita fizionomiei tale. Sprancenele trebuie sa fie pensate in functie de forma care te avantajeaza si nicidecum in functie de forma care ti se pare tie mai interesanta.

Lasă un răspuns