Ian Somerhalder

ian somerhalder

ian somerhalderInainte sa devina un actor cunoscut pentru serialele in care a jucat si inainte sa fie iubit de fanele sale si indragit de publicul larg, Ian a luat in considerare ideea de a deveni un biolog marin. Acesta se gandea si visa de asemenea si la parasirea planetei Pamant intr-o buna zi pentru a se alatura unei expeditii pe planeta Marte pentru a se instala acolo.

Arta si Ian

Ian iubeste de asemenea si arta. Ca si actor, Somerhalder trebuie sa iubeasca arta si lumea artistica. Acesta gateste de asemenea foarte bine, astfel incat sa poata sa se califice drept bucatar sef foarte bun. Ceea ce nu poate face acesta este ca nu poate sa vopseasca si sa dea cu var. Acesta isi doreste sa poata sa faca un asemenea lucru. Gustul sau la filme tinde sa fie oarecum pedestru, cu toate ca iubeste si filmele Western.

Ian Somerhalder se ingrijeste de sanatatea sa. Acesta are o slabiciune ca oricare alt om de pe aceasta planeta si anume Cap’n Crunch. De asemenea, actorul tinde sa adauge ulei de trufe la orice ar manca.  In afara de faptul ca face aceste lucruri in bucatarie, Ian iubeste de obicei si are un stil de viata sanatos. Nu numai ca sta deoparte de mancarea de tip fast-food, dar de asemenea aceasta ii si displace total.

Ian si mediul

Lui Ian ii pasa de lumea din jur si de mediul inconjurator. Pierderea covorului verde al lumii il intristeaza foarte tare pe actor si de aceea sustine tooate actiunile legate de mediu pe care le poate sustine si in care crede. Ian a lansat de asemenea si o fundatie care are ca scop ajutarea tinerilor de a intelege si de a proteja lumea in care traiesc. Aceasta fundatie se numeste Fundatia IS.

Ian are si un talent ascuns mai ciudat. Cei mai multi oameni nu ar fi in stare sa scrie citet cu mana stanga, insa Ian poate face ceva si mai bun de atat-poate scrie la perfectie cu picioarele (nu expresia in sine, ci chiar se pricepe a scrie citet cu  membrele inferioare).

Un comentariu la „Ian Somerhalder”

Lasă un răspuns