Iata cum poti sa te relaxezi, dar sa iti si redecorezi casa cu picturile de la Pictorul Fericit

pictura pe numere pictorul fericit

Cautam in permanenta activitati noi in timpul nostru liber, cele care sa ne relaxeze si sa ne capteze atentia. Avem nevoie de cele mai multe ori sa ne deconectam de la viata haotica si stresanta pe care o traim.

In sezonul cald plimbarile in aer liber sunt perfecte, insa acum ne refugiem in confortul caminului nostru, pentru ca temperaturile de afara nu ne mai permit sa profitam de plimbari lungi si relaxante.

Poate ca deja am vazut serialele de pe Netflix, cartile de pe raft sunt deja citite de 2 ori, iar orele pierdute in fata laptopului sau telefonului nu mai sunt o idee atat de buna. Cautam o noua activitate care sa ne capteze si sa ne relaxeze. Ce ai spune de picturi pe numere de la Pictorul Fericit?

Bucura-te si de un nou decor al casei tale cu picturile pe numere

Cum ar fi sa iti redecorezi casa cu niste picturi pe numere realizate chiar de tine? Cu siguranta satisfactia va fi mult mai mare decat sa le cumperi gata realizate. Pictorul Fericit este un magazin online ce vine spre publicul larg cu o gama variata de picturi pe numere gata sa ne relaxeze in acest sezon. Poate ca te gandesti ca nu esti talentat sau nu ai inclinatie catre aceasta activitate si sigur nu iti va iesi. Insa, picturile pe numere sunt mai usor de realizat decat ai crede.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi din multitudinea de teme de la Pictorul Fericit. Poti alege cele specifice cu acest sezon de iarna sau poate ca iti doresti un tablou celebru pe peretele tau. Poti alege de asemenea si cele cu orase, flori, peisaje, pasari, animale, pentru el/ea si multe altele.

Dupa ce ai ales tabloul care iti place sau poate cel care te reprezinta, identifica ciferele de pe panza picturii si asociaza-le cu vopselurile primite la pachet. Incepe sa conturezi cu pensula si vei vedea ca tabloul tau va prinde contur. Dupa ce l-ai finalizat il poti expune oriunde vrei in casa ta, pentru a completa decorul.

A picta pe numere inseamna sa te relaxezi, sa intri in lumea culorilor si sa te deconectezi de la stres si ganduri negative. Vezi mai multe detalii afla din acest articol.

Pictura pe numere, o activitate pentru intreaga familie

Pictorul Fericit vine cu o gama impresionanta de astfel de tablouri de unde tu impreuna cu familia ta poti sa alegi. Aceasta activitate nu este destinata doar adultilor, ci si copiilor in egala masura. Astfel ca in timpul liber te vei putea bucura impreuna cu intreaga familie de o activitate relaxanta, plina de culoare si imaginatie.

Cu Pictorul Fericit ai ocazia sa te bucuri de timp liber petrecut cu familia ta, de a te  relaxa, de a te transpune in lumea culorilor si totodata de a-ti redecora casa, creand momente magice. 

Descopera gama de produse din pagina oficiala.

Date de contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

Lasă un răspuns