Imbina utilul cu placutul- blogul lui Costinel

Blogurile sunt de varii categorii, de la cele care prezinta stiri pana la cele care abordeaza totul mult mai personal. Sunt bloguri care te invata ceva, sunt cele care prezinta situatii, cele care recomanda sau doar sugereaza. Cu cate putin din toate costinel.info este blogul complex care sa se faca util din varii puncte de vedere.

Costinel si ale sale povesti

Pentru cei care fac parte din lumea SEO sau intentioneaza asta sectiunea cu acelasi nume va fi un punct de interes. Pentru cei care doresc o mica pauza de la orice si un strop de relaxare citind bancuri o sectiune cu acest nume va fi desigur tinta. Despre lucruri personale si recomandari, puterea creatiei si ceva modalitati de a contura peisaje cu cuvinte bine alese nu in ultimul rand afla cine sta in spatele acestui blog.

De fapt fiecare sectiune este interesanta prin felul sau, un acel ceva care te face sa te intrebi ce ai de pierdut daca intri sau nu intr-o alta categorie a acestui blog. Una peste alta iata cateva exemple concrete a ceea ce vei gasi aici pentru a ti se demonstra varietatea si nu numai: exista o explicatie stiintifica despre inselat? Se pare ca studiile scot in evidenta legatura dintre creier, ceva gene si ADN-ul omului si predispozitia unora de a insela la un moment dat. Sau descopera aici totul despre fondurile nerambursabile pentru afaceri, ce poti pati daca nu ai o viata intima activa sau despre telefoane inteligente, o moda in zilele noastre.

Costinel este acel tip de blog care are mereu un as in maneca si mereu are cu ce sa te surprinda. Nimic nu omite. Si daca e sa tinem cont si de modul in care se prezinta inca de la bun inceput atunci este clar acel ceva care iti aduce un zambet de fiecare data cand ii vei deschide pagina.

Lasă un răspuns