Intalniri nereusite cu morala

intalniri nereusite morala

Atunci cand incerci sa iti cauti un iubit, poate ca vei da in mod accidental peste un om cu aceleasi pasiuni si interese. A merge la intalniri te va arunca in mod automat in cadrul unor noi situatii cu noi persoane pe care nu le stiai inainte si astfel iti faci cunostinte sau macar ai parte de conversatii frumoase si inteligente cu persoane care iti pot deveni prieteni.

Chiar daca un baiat dragut si amabil nu iti poate fi potrivit ca iubit, pate sa iti fie foarte bun in calitate de amic. Gandeste-te de doua ori inainte de a trece mai departe si de a-l uita de tot.

Ai fost la cateva intalniri in viata ta, insa se pare ca ti-ai petrecut acele intalniri sperand ca te vei reintoarce la fostul tau sau dorind mai degraba sa fi fost acasa in pat, in pijamale. Unul dintre lucrurile une legate de intalnirile nereusite este ideea ca acestea iti pot oferi perspective noi de viata, despre ceea ce iti doresti si de ceea ce ai nevoie de la o relatie.

Noul tau tip poate sa fie mult mai bun decat fostul tau iubit, insa mult mai putin amuzant. Aceste lucruri marunte te vor ajuta sa iti dai seama de ceea ce iti doresti cu adevarat. Intalnirile, fie si ele rele, te pot scoate din casa. Cel mai grozav lucru legat de o intalnire proasta este ideea ca te face sa mai iesi din barlogul si din singuratatea ta.

Chiar daca seara a fost plictisitoare, ai facut ceva nou si chiar diferit fata de ce obisnuiai sa faci, pentru ca este mult mai memorabil si mai foloitor decat a te uita toata ziua la filme. Mai degraba decat sa urmaresti incontinuu acele show-uri de la TV, iesi pe afara si intalneste pe cineva nou!

Lasă un răspuns