Intră pe Stailer și programează-te la unul dintre cele mai bune saloane din orașul tău

stailer

Stailer  este o aplicație intrată de puțin timp pe piață și este o metodă modernă de a te programa la saloanele de beauty.  Cu siguranță te folosești în viața de zi cu zi de aplicații, iar Stailer îți va ușura viața mai mult decât îți poți da seama.

Intra pe Stailer și instalează aplicația, cu siguranță o vei utiliza des. Aici vei găsi saloanele de care să te poți bucura în orice zi.

Vei avea acces la Stailer în următoarele orașe: București, Cluj Napoca, Iași, Bistrița, Timișoara, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea,  Alba Iulia, Tulcea, Buzău, Arad, Bacău, Giurgiu, Deva, Suceava, Baia Mare,  Călărași, Sfântu Gheorghe, Constanța, Târgu Mureș, Slatina, Craiova, Reșița, Târgoviște, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Satu Mare, Alexandria, Sibiu, Brașov, Slobozia, Târgu Jiu, Botoșani, Focșani, Vaslui și Zalău.

Tot ce trebuie să știi despre Stailer

Stailer este o aplicație care a fost creată din dorința de a eficientiza programările la saloane. Această aplicație este 100% gratuită și te va ajuta să economisești timp și energie. Aplicația o poți găsi cu mare ușurință pe Google Play, App Store și App Gallery. 

Iată care sunt pașii pe care ii vei urma pentru a descărca aplicația

  1. Accesezi aplicația în unul din cele trei magazine, cauți Stailer și o instalezi.
  2. Accesezi aplicația și îți creezi un cont de client în mai puțin de 1 minut sau te poți conecta direct cu pagina ta de Facebook, tot ce ai de făcut este să selectezi “Profilul meu”.
  3. Pe homepage-ul aplicației, la categoria “Servicii” vei putea selecta orașul din care ești, dar și programarea pe care o dorești. Poți căuta chiar servicii în apropierea locuinței tale, astfel încât să ai parte de tot confortul pe care îl dorești.
  4. Vei primi o listă cu locurile disponibile exact în perioada solicitată de tine. Dacă nu vei găsi un salon care să se ridice la înălțimea așteptărilor, atunci vei putea oricând opta pentru o altă oră sau o altă zi.
  5. Stailer este o aplicație 100% transparentă. La fiecare salon în parte vei putea vizualiza prețuri, poze dar și recenzii. În plus, vei mai obține și informații cu privire la locația salonului, astfel încât să te asiguri că se încadrează în toate preferințele tale.

Ca să îți poți rezerva locul la salon tot ce ai de făcut este să completezi datele și vei primi confirmarea de care ai nevoie.

Serviciile de beauty necesare tuturor

Serviciile de beauty sunt perfecte pentru orice femeie care își dorește să arate mai bine și să se simtă mai bine în pielea ei. La salon orice femeie are parte de răsfăț și de tratamente realizate în mod profesional.

Citeste si aici mai multe informații despre aplicația Stailer. Aceasta este singura care  te poate ajută să ai parte de programările mult dorite. Este o aplicație intuitivă care se poate folosi cu o foarte mare ușurință.

Stailer este aplicația perfectă atât pentru  femei, cât și pentru bărbați.

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns