Jobul unui fotograf de nunti

studio foto-video

studio foto-video

Jobul unui fotograf de nunta este fara indoiala de a face cele mai frumoase si cele mai calitative fotografii in ziua nuntii tale. Aceste persoane lucreaza mai mult pe baza unor contracte indiferent daca sunt angajati sau nu la un studio sau efectueaza jobul drept freelanceri.

Acestia trebuie sa planuiasca cum sa preia cele mai frumoase si cele bune fotografii-incepand cu luatul miresei de acasa, luatul nasilor de acasa, condusul mirelui si al miresei de catre domnisoarele de onoare si de catre cavalerii de onoare si multe alte evenimente frumoase care se intampla in aceasta zi.

De asemenea, saruturile din acea zi, schimbul de inele, verighetele, juramintele, iertaciunea din partea parintilor si alte momente frumoase sunt suprinse de un fotograf de nunta. Ceea ce trebuie sa tina foarte bine minte acesti fotografi  de nunta este ordinea exacta a evenimentelor ce au loc in ziua nuntii, chiar daca ar fi sa se tina ca niste catelusi de invitati si de cei doi miri.

Indatoririle unor fotografi de nunta nu este doar de a face poze frumoase atunci cand trebuie, ci trebuie ca mai apoi sa le si descarce, proceseze, editeze si sa le transforme in niste amintiri memorabile. Fotografiile cu mirele si cu mireasa ar trebui sa fie cele mai bine facute si prelucrate pentru ca, pana la urma, acestia sunt cei doi care fac intreaga nunta si despre ei este vorba.

Fotograful de nunta trebuie sa faca echipa foarte buna cu cameramanul de la nunta si sa stie exact cum sa se armonizeze astfel incat indatoririle lor sa fie respectate in asa masura incat toata lumea sa fie multumita. Acestia trebuie sa discute aceste detalii inainte de ceremonie, sa isi asculte clientii, adica pe miri si sa actioneze in consecinta in functie de dorintele acestora.

Daca tu conduci o asemenea agentie sau studio foto-video pentru nunta , responsabilitatile tale sunt de a angaja cei mai buni profesionisti si de a mentine pasul mereu cu cele mai inovative echipamente foto-video si cu cele mai bune tehnici de pe piata.

Lasă un răspuns