Lenjerii potrivite pentru sezonul rece

O data cu trecerea la un alt sezon se impune o alta garderoba insa nu este valabil numai pentru ceea ce tine de tine si de hainele pe care le porti. In numele sezonului rece ce se impune cu ale sale temperaturi mai scazute lenjeria potrivita pentru asta se alege cu atentie.

Ai nevoie de o lenjerie fina, matasoasa la atingere insa si rezistenta; potrivita pentru sezonul rece insa care sa nu impuna un compromis. Din sirul de aspecte de care sa tii cont in alegerea lenjeriei se numara:

  1. Caldura- pentru ca cel mai important aspect este legat de nevoia de mentine o temperatura ridicata este indicat sa te axezi catre lenjeriile de pat din fibre naturale, asa cum este bumbacul. Diferenta se face insa in mult mai multe aspecte.
  2. Confortul- cu toate ca iti doresti sa ai parte de caldura in pat in timp ce dormi sau te odihnesti tine cont ca tipul de lenjerie pentru care ai optat nu trebuie sa iti ofere acea senzatie de transpiratie. Materialul ar putea sa iti incalzeasca corpul prin faptul ca nu permite ca pielea sa respire. Insa nu acelasi lucru se intampla cand vine vorba de bumbac.
  3. Si matasea ar putea face parte din lista de tipuri de lenjerii pe care sa ti le doresti pe timp de iarna. Sunt usor mai scumpe insa calitatea lor se dovedeste la fiecare folosire. Acest material este suplu, este fin si ajuta la echilibrarea temperaturii. In plus, nu provoaca alergii. Ba chiar se spune ca vei avea pielea la fel de fina ca si matasea daca vei folosi lenjerii sau haine de asa natura.
  4. Flanelul este si el indicat mai ales pentru perioada rece a anului. Mentine o caldura propice si in plus este confortabil la atingere. Trebuie sa mai tii cont de densitatea pe care o are lenjeria in cauza, pentru a fi si durabila in egala masura cu nivelul de confort pe care il ofera.

Dincolo de aceste aspecte absolut necesare sa tine cont si de un stil aparte. In functie de gust vine si alegerea sau cel putin asa ai putea crede. Totusi, lenjeria trebuie sa fie in armonie cu elementele de decor din camera. Alege culori calde care sa te relaxeze si nu cele intense care sa oboseasca ochiul.

In stil modern vei gasi si acele tipuri de lenjerii de tip 3D, cu imagini ce parca ies din peisaj si te cuprind. Asa ca poti alege acea lenjerie cu background inspirat din natura, cu flori. Bulinele sunt si ele la moda si stilurile multicromatice. Colorate si variate din toate punctele de vedere, vei gasi o sumedenie de optiuni de lenjerii pentru sezonul rece; click aici si descopera online o varietate care sa te avantajeze. Pentru ca nu tine numai de partea de caldura de care ai nevoie in sezonul rece insa si pentru ca materialul este extrem de important, stilul si design-ul vor contribui la un nivel mai inalt de confort.

Lasă un răspuns