Lucruri ciudate despre mancare

lucruri mancare

lucruri mancare

Mancarea este metafora perfecta pentru viata. Ne poate parea amuzant atunci cand anumiti oameni fac anumite lucruri ciudate cu mancarea, cand vine vorba despre consumul de mancaruri sau alimente bizare, insa pana si noi facem niste combinatii destul de ciudate, de aceea nu ar trebui sa judecam.

Si pe langa aceste lucruri, mancarea mai este si pretioasa in cele mai ciudate feluri. Exista mancaruri cu nume ciudate, exista mancaruri cu gust ciudat si mai exista si mancaruri cu miros si cu infatisari ciudate, care totusi sunt destul de apetisante si ne plac in cele din urma.

Haideti sa va aducem la cunostinta niste lucruri ciudate legate de mancare. Se ia un arab de varsta mai inaintata, se hraneste acesta cu nimic altceva ecat cu miere, se asteapta pana moare, se ingroapa.. in si mai multa miere buna. Se permite sa se marineze timp de  100 de ani, apoi se sapa inapoi dupa el in miere si se vidne in bazar. Cat de ciudat poate sa sune acest lucru?

Exista acest lucru in realitate cu multi ani inainte? S-a inregistrat ca  in secolul 16 in farmaceutica Chinei a existat asa ceva, insa pana si cel care a bagat la dosar un asemenea lucru ar fi scris asta din auzite, deci depinde de fiecare daca vrea sa creada asa ceva sau nu.

Branza ne cam place…sau nu. Exista si banci in Italia care accepta sortimente de branza pe post de depozite, cum s-ar zice. Aceasta banca stocheaza si depoziteaza tone de branza si prin acest procedeu aduce producatorilor locali o mare favoare.

Exista pe langa aceste lucruri si alte ciudatenii legate de mancare si ori nu le stim noi, ori nu vrem sa le auzim ori alte cele, dar cert este ca exista unele de secole, altele din timpuri mai apropiate. Carnea de cal-aceasta nu mai este un mit deja…

Lasă un răspuns