Metode de a purta bijuterii de aur

aur

aur

Aurul este unul dintre cela mai rezistente dintre metalele pretioase. Valorificat si pretuit inca de la descoperirea sa pentru stralucirea si maleabilitatea sa, aurul era considerat odata divin pentru ca nu se murdarea si nu-si pierdea luciul.

Aurul vine chiar si intr-o gama mare de culori care includ si rozul, galbenul si albul. Binenteles, prea multe lucruri bune pot sa fie problematice in cele din urma. La fel ca cu orice alt tip de bijuterie, exista o art5a in a purta aurul la diverse tinute. Uite cum ar trebui sa-l porti.

Mai putin este de cele mai multe ori mai mult

Atunci cand vine vorba despre a purta aur, a purta mai putine bijuterii dintr-un asemenea material este de cele mai multe ori cea mai buna treaba. Vrei sa faci cate o declaratie a stilului tau intr-un anumit moment dat, asadar alege o bijuterie din aur care sa atraga atentia si evita a mai purta orice altceva. Este mai bine sa nu porti foarte mult aur de fiecare data. Verighetele  si inelele de logodna sunt, binenteles, o exceptie la aceasta regula.

Asorteu de culori

Aurul este considerat un ton deschis si cald, astfel va trebui sa-l asortezi cu niste culori primare sau tonuri de bijuterii. Arata in mod special mai bine cu albul si merge foarte bine si cu nuantele tomnatice. In general, argimntiul si negrul se asorteaza cel mai bine decat auriul si negrul. Acest sfat nu se aplica daca asortezi negru cu o culoare mai deschisa, cum ar fi o bluza neagra si niste pantaloni kaki.

Asorteaza metale

Ca si orice alte trenduri in moda, greseala de a asorta auriul cu argintiul a ramas undeva acolo. Cu toate ca bunica ta ar putea sa nu fie de acord, esti liber sa asortezi aurul pur cu orice alt metal iti doresti. Poti asorta chiar si tonuri variate de auriu cu altel tonuri.

Lasă un răspuns