Mobila aleasa si expresia stilului casei tale

mobila la comanda

Chiar si fara sa fim cei care au studii in domeniul stilistic, fara sa fim cei cu ochi de artist cum se spune sa definim stilul casei si modul in care arata totul inseamna fara doar si poate o nevoie. Casa mobilata nu inseamna numai o misiune ci o cerinta pana la urma.

In orice colt de casa exista o energie anume si fiind locul un care te intorci cu drag iti doresti clar ca piesele de mobilier sa fie o expresie a ta si a modului in care ti-ai dori sa te simti. Tocmai de aceea mobila facuta pe comanda, asa cum vei gasi pe www.vanzarimobilier.ro, este cea care sa satisfaca gusturile si pretentiile fiecaruia.

Mobila la comanda si trendul

Poate ca in ultimul timp trendul dicteaza sa te orientezi catre mobila la comanda. Insa nu ca o forma de compromis caci de fapt este o modalitate care sa te avantajeze. Sa ne gandim in primul rand la spatiul de care dispunem; fiecare colt poate fi exploatat mai ales daca se tine cont de un spatiu restrans. Nu vei putea sa faci asta cu o eficacitate de 100% cand se pune problema de a cumpara orice tip de mobila doar pentru ca este necesara.

In al doilea rand ai nevoie de un stil care se continua. De parca ar fi serii limitate se intampla adesea sa te confrunti cu lipsa de posibilitate de a alege acelasi tip de material si culoare pentru mobila in diverse camere. Un alt avantaj al faptului ca iti vei alege mobila la comanda se refera tocmai la ideea de a continua acelasi stil definitoriu pentru toata casa sau chiar si ca o extensie a unei mobile deja existente.

Mai mult decat atat iti alegi singur preferintele, respectiv ca mobila sa fie restransa, pliabila sau dupa caz conform cu nevoile tale. Spre exemplu se preteaza mai bine sa ai parte de un pat care se restrange si se ascunde in mobila de perete, intr-un dulap. Practic si eficient un astfel de stil este cel care iti pune la dispozitie atat confortul casei cat si ceea ce tine de mobila de calitate.

Mobila facuta la comanda nu pericliteaza cu nimic calitatea produsului finit ci mai degraba contribuie la un grad superior din acest punct de vedere. Poti oricand sa iti alegi varianta propice, poti sa ai parte de flexibilitate in dimensiuni si culori si nu in ultimul rand sa stii exact modul de proiectare. Cu alte cuvinte tu esti cel care dicteaza ce si cum sa se intample.

Ideala pentru spatii de birouri unde te conditioneaza spatiul, pentru cei care doresc sa faca o adaptare la un caz anume spre exemplu mobila de o anumita inaltime si dimensiune si nu una standard, ideala pentru cei care tin la propriile valori si au gusturi pretentioase mobila la comanda aduce o varianta mai simpla si mai eficienta de a defini un stil al casei si de a pune o eticheta pe intreg spatiul.

 

Un comentariu la „Mobila aleasa si expresia stilului casei tale”

  1. interesanta mobila de pe acest site…eu caut ceva pentru bucataria mea, fiind in reparatii…despre trend, cred ca pana la urma fiecare are gustul lui si, isi ia ceea ce poate duce…ma refer la bugetul personal…
    Zi buna!

Lasă un răspuns