Moduri prin care te ingrasi fara sa iti dai seama

dieta-cantar

Poate ca unii chiar isi doresc sa se ingrase pentru ca au nevoie. Insa ce este peste masura nu are cum sa nu afecteze asa ca prin moduri simple poti sa ajungi sa te ingrasi. La ce nu te-ai gandit pana acum si ar putea sa te ingrase se refera la:

  1. Scoti tot din frigider. Mai alea pentru masa de seara asta inseamna din start mai multe sanse sa te ingrasi. Pentru ca vei avea tendinta sa mananci cate putin din orice si nu te vei putea abtine cand vine vorba de fiecare fel in parte. Vei dori putin cate putin din orice si uite asa te ingrasi peste masura.
  2. Cu cat farfuriile sunt mai mari si portiile vor fi pe masura. Poate ca nu iti vei da seama insa o farfurie mai mare inseamna ideea in sine de a pune cat mai mult in farfurie. Daca tii cont de tipul de vesela ajungi sa scazi cu pana la 40% din portia de mancare.
  3. Consumul de alcool este de asemenea un risc pentru a te ingrasa. In primul rand pentru ca sporeste apetitul vei asocia orice pahar de bere cu o punga de biscuiti, alune si asa mai departe. In al doilea rand pentru ca asocierea intr-un grup de asa natura te face sa fii altfel. Nu in cele din urma caloriile din diverse bauturi spre exemplu din cocktail-uri sunt cele care te afecteaza de asemenea.
  4. Sportul…la vedere. Daca tii ascunse acele elemente care sa iti aduca aminte de sport este clar ca se prea poate sa uiti complet de astfel de activitati.
  5. Stai la cald. Ce-i drept ai nevoie de asta insa o temperatura ridicata mereu, indiferent de locul in care te afli iti favorizeaza de asemenea ingrasatul.

Si nu in cele din urma conteaza extrem de mult si modul in care organizezi se pare intreg frigiderul. Daca alimentele mai sanatoase sunt usor ascunse, spre exemplu legumele sunt inchise intr-un sertar, vei avea tendinta de a alege mereu ceea ce este mai la indemana.

Lasă un răspuns