Momente de care te amuzi singur la sala

Orele de efort fizic sunt mai mult decat interesante. Poti sa vezi o sumedenie de tipuri de persoane, intri intr-un altfel de cer de persoane. In orice caz, este un efort sustinut de ideea unei vieti sanatoase. Cu toate acestea sunt si momente cand efectiv parca iti vine sa te amuzi de propria persoana.

Cu totii am fost incepatori astfel ca te vei regasi fara doar si poate in una din aceste situatii:

  1. Te urci de banda de alergare. Ti se pare fun doar ca la un moment dat ai un ritm atat de mare incat iti vine sa sari direct de pe banda. Suna amuzant nu-i asa? Cu totii am fost la un pas de blocaj sau de a pati ceva pe banda. Hilar, desi nu chiar la acel moment.
  2. Curg apele de pe tine. Acesta este un semn bun al faptului ca efortul depus este unul cu adevarat considerabil. Doar ca devine si jenant cand ti se intampla asta. Ei bine data urmatoare iti dai seama ca mai potrivit pentru ora de sport la sala este un echipament cu un material special, cel care se dedica sportivilor si care te face sa acoperi acele urme de transpiratie.
  3. Momentul acela cand incerci un alt tip de exercitiu. Mai ales daca nu esti cunoscator al unor tipuri de exercitii si aparate si cand nu ai o persoana avizata in urma ta este cam greu sa faci fata. Pare destul de amuzant doar in masura in care poti sa te uiti la altcineva care face acest lucru. Cand esti tu cel in cauza parca nici nu iti dai seama cat de comic esti.
  4. Mai sunt si acele cazuri ale persoanelor care vad un chip frumos in sala de sport si devin parca nauci de cap. Din nou, o chestiune ce se observa de la distanta asa ca data viitoare incearca sa fii mai subtil.

Lasă un răspuns