Motive de cearta in vacanta

Pleci in vacanta si crezi ca in acest timp vei petrece cele mai frumoase clipe si vei avea parte de amintiri de neuitat. Surprinzator pentru ceea ce iti doresti ajungi sa iti dai seama ca totul iese pe dos. De ce se intampla insa asta? De ce exista cearta tocmai in concediu?

Motive de cearta

Nemultumirea unuia sau a altuia vine din aspecte pe care aparent le crezi banale. Spre exemplu poate fi vorba de drumul prea lung. Pana sa ajungi la destinatie te plictisesti, partenerul trebuie sa fie atent la drum si ca o forma de „pedeapsa” pentru ca el se oboseste intervin comentariile de genul „spune-mi unde merg si care este drumul” si orice mica greseala se transforma in motiv de cearta. Indiferent cat entuziasm ai avea pentru ce va urma cert este ca trebuie sa treci de provocarea drumului lung care te termina psihic. Insa ai trecut tu prin mai multe decat atat.

Oboseala. Se intampla adesea sa fii mai obosit in concediu decat ai fi crezut. Si este de inteles de vreme ce schimbi clima, spatiul de dormit si toate acestea nu te lasa sa te odihnesti ca atare. Unde mai pui ca unii merg la mare spre exemplu si pentru distractia de noapte. Cand somnul nu este suficient intervine clar si o stare de irascibilitate.

Banii, pretentiile, foamea. Sunt rand pe rand aspecte care sa scoata in evidenta din nou si din nou motive de cearta. Nu esti singurul care pateste asta pana la urma.  Stabileste un buget desi potriveala din targ nu se potriveste cu cea de acasa. In plus nu sari peste orele de masa chiar daca asta implica sa sacrifici ore de distractie. Pana la urma nu poti sa schimbi cursul uman cu nevoia de a manca doar pentru ca iti programezi cine stie ce distractie.

Rezolvare exista, trebuie doar sa ii gasesti calea.

 

Lasă un răspuns