Motive pentru care te doare capul- motive neasteptate

migrena

Exista atat de multe motive pentru care o migrena si-ar face prezenta. De cele mai multe ori se coreleaza totul cu lipsa de hidratare. Avand in vedere ca in mare parte corpul este compus din apa cand nivelul sau scade este de la sine inteles ca ai nevoie de extra cantitate. O tensiune ce se acumuleaza declanseaza de asemenea o durere greu de suportat.

Intelegand de unde porneste totul vei sti si cum sa abordezi situatia pentru a evita astfel de situatii. Asadar, descopera si o lista de motive la care nu te-ai fi gandit pana acum, motive pentru care ai putea experimenta o durere de cap:

  1. Vaporii care iti declanseaza totul. Fie ca este vorba de un diluant, de vopsele de orice fel ba chiar de par se numara printre acele tipuri de produse care ar putea sa iti dea senzatie de ameteala si inclusiv dureri de cap.
  2. Te debusolezi cu programul. Asta se manifesta cel mai adesea cand vine weekendul. Pentru ca daca in majoritatea zilelor urmezi o rutina in momentul in care faci excese este de la sine inteles ca nu te vei mai simti confortabil. Spre exemplu cand vei crede ca te odihnesti in plus incepe durerea de cap.
  3. Din aceeasi lista de activitati ce devin rutina se numara si mesele de peste zi. Daca nu respecti mesele de peste zi si ora la care acestea sa aiba loc durerea de cap va fi un efect imediat.
  4. Excesele de alcool sau tutun sunt si ele in aceasta lista, poate printre cele mai comune aspecte legate de migrene.
  5. Surprinzator poate pentru unii chiar si limitarea activitatii poate fi un motiv de durere de cap. Vorba aceea veche care spune ca te doar capul de la lene se pare ca are si ea un substrat de adevar.

Lasă un răspuns