Nu lăsa astenia să te acapareze. Revigorează-ți cheful cu pictura pe numere de la Pictorul Fericit

pictura pe numere de la pictorul fericit

Începe acea perioadă din an când astenia ne lovește din plin. Zilele sunt mai scurte, avem senzația că trebuie să dormim exact ca cei mici, începând cu ora 9. Dimineața nu ne trezim prea bine, iar cheful pe timpul zilei este sub nivelul așteptărilor. Revigorează-ți starea și cheful de zi cu zi cu o activitate interesantă și anume cu pictura pe numere. Iar Pictorul Fericit te ajută.

Cu și despre pictura pe numere, în detaliu

Probabil că ai mai auzit de acest concept, nu mai este unul nou, dar dacă ai nevoie, informatii suplimentare vezi si aici. Presupune să pictezi pe pânză întinsă pe șasiu un tablou perfect. Acesta poate fi despre natură, portret, cu mașini, animale sau cine știe ce altă temă. Cel puțin în e-shop-ul pictorulfericit.ro vei găsi una din cele mai mari diversități la acest capitol – inclusiv categorie destinată celor care își doresc tablouri religioase sau reproduceri după mari opere de artă.

Pictura pe numere presupune să faci o simplă corespondență între numere și culori și să aplici culoare unde trebuie. Respecți acele chenare, de fapt schița imprimată pe pânză și obții astfel un tablou fără cusur. Poate că îți venea greu să crezi că tu poți fi în postura de pictor, dar iată că acest gen de proiect face că totul să pară și să fie atât de ușor de făcut.

Comandă kit complet de pictură de la Pictorul Fericit

De la Pictorul Fericit poți comanda un kit complet de pictură. Toate cele necesare pentru a picta sunt parte din acest set și anume pânza pe șasiu, culorile, pensulele și o schiță a tabloului. Totul ambalat practic, încât să îl depozitezi până la următoarea ta sesiune de pictat sau să îl porți cu tine oriunde ai merge.

Un astfel de kit de pictură costă 150 de lei sau versiunea de 99 de lei în cazul acelor pânze ce nu sunt pe șasiu. Sunt tablouri de 40×50, iar în cazul celor pentru copii sunt 120 de lei, tablouri de 30×40 cm.

Zilele de toamnă te provoacă uneori să fii activ, să îți menții interesul pentru activități. Nu degeaba specialiștii recomandă suplimente alimentare în această perioadă. Hrană pentru suflet poate fi și pictura pe numere, așa cum vei găsi la Pictorul Fericit. Ai încerca?!

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Lasă un răspuns