O comedie cu amante si amanti- The other woman

film comedie cameron diaz

Filmul „The other woman” ce a avut premiera in luna a cincea a acestui an are parte de popularitate cel putin din prisma a ceea ce inseamna povestea sa. Primeste un scor de 6 de la IMDB insa poate ca dincolo de asta este mai apreciat caci partea sa hilara isi spune cuvantul.

Vine in regia lui Nick Cassavetes si aduca actori precum Cameron DiazLeslie MannKate Upton si Nikolaj Coster-Waldau. In cele putin peste 100 de minute filmul te va impresiona clar. Spune povestea lui Mark King care aparent are o viata linistita si tot ceea ce isi doreste: o sotie intelegatoare, o afacere de succes insa dincolo de aparente are o viata tripla se pare. De fapt afacerile sunt cu mult o escrocherie si ganditata, cu totul pe numele sotiei si bani furati si depozitati in conturi, cu amante de o lista lunga.

Una peste alta filmul in sine continua cu intalnirea amantelor si implicit a sotiei care isi incearca o revenire dupa aflarea vestilor. Si daca el singur a reusit sa dea peste cap atat de multe femei inselatele se gandesc ca impreuna ar putea sa il „doboare” pe Mark. Asa ajung sa puna la punct un plan usor sadic; toate il refuza cand vine vorba de intimitati insa il tin in priza pentru a nu se da de gol.

Cu par cazut de la creme depilatoare ascunse in sampon, cu laxative in bauturi si nu in cele din urma hormoni adminsitrati pe ascuns fetele nu se dau batute caci nu mai este de gluma.Descopera si banii, clarifica legal totul si nu in cele din urma ajung la o linie de plutire.

Totul este insa hilar pana la final; Mark se vede distrus din toate punctele de vedere si sparge un intreg birou din sticla. Se pare ca cine rade la final rade mai bine.

Lasă un răspuns